Thursday, April 5, 2012

222#Ai no Kotoba ~ Entri Penghargaan Untuk Saya??


Dalam masa 2,3 hari ini aje sudah ada dua entri penghargaan buat Hana *muka riak :p*. Entri penghargaan pasal apa tu? Sebab Hana meng-volunteer-kan diri untuk edit blog dua gadis manis ni secara percuma! He he. Bukannya apa, suka bila tengok blog yang comel-comel ni. 

First tu, 2,3 hari lepas. Hana edit full blog Aida. Mula-mula tu Aida minta pendapat Hana pasal blog dia, Hana beritahulah apa yang Hana tahu. Then, err.. lupa lak camne. Hana terus offer diri nak edit blog dia. Full editing. Tak adalah amik masa sangat. Banyak juga Hana tambah apa yang patut kat blog Aida. Scroll Bar, edit tu edit ni sampai dah lupa. Ha ha. Lepas tu, Aida lah yang tambah sendiri ayat bergerak tu, cute icon kat Blog Archive, cute icon kat Post Title dll. Kalau korang nak jengah blog Aida, klik header kat bawah :)


Tengah hari tadi edit blog Mia pulak. Mula-mula tu Mia PM FB Hana, tanya pasal background for sidebar title, border dll. Memandangkan Hana tengah free sebab baru aje siapkan order pelanggan, Hana terus offer diri nak edit blog Mia. Blog Mia dah kemas cuma kena tambah sikit aje lagi kalau nak makin comel. Hana letak border, background kat sidebar title & post title dll. Agak berpuas hati bila tengok blog Mia pun dah makin comel dan kemas. Klik header kalau nak jengah blog Mia.


Okey tak Hana edit? Boleh aje nak tambah macam-macam lagi, edit yang lain-lain cuma sebab masa terhad, Hana edit apa yang patut aje dulu. Peace~ (^.^)v

21 comments:

  1. wahh. rjin nye hana editkan . hana bwt banner pndai tak .klw bole nk tempah bwtkan banner untuk akQ :) ( muke tak malu) kehkeh

    ReplyDelete
  2. @my eyes for shinenak banner yg bergerak tu eyh? nnti Hana try.. hehe.. tu pon kalo berminat lg lepas ni ^_^

    ReplyDelete
  3. @ciksukaberanganhehe. suka gabungan biru-pink.. nmpak cantik sgt :D

    ReplyDelete
  4. @Haruno Hana 하나 u'urm , akQ nk yang bergerak2x gitu . hahahk . siyes! bole ke nieyh dik? hehek :D

    ReplyDelete
  5. Dapat penghargaan lgii ecehhh buat baik dapat nama baik kan ehehehe Lawa n cute dah blog dyorang tu :D

    ReplyDelete
  6. wahh wahh :) hehehe pndai dia edit yee ^^

    ReplyDelete
  7. Cantiklah Hana edit :D! Heheh comel semuanya :DD <3

    ReplyDelete
  8. @my eyes for shineHana try buat dulu... bila dh jd Hana beritahu ^_^ akak PM FB Hana eyh? https://www.facebook.com/harunohana19

    ReplyDelete
  9. @❖ Syaa ❖hehe.. thanks :) tu pun Hana ikut tuto aje.. kalo x, x jd camtu.. hehe

    ReplyDelete
  10. rajin betul tolong edit.bagus2.

    ReplyDelete
  11. Hana rajen tp malangnya sy malas bab edit2 ni.

    ReplyDelete
  12. @NIZAMhaha.. kalo nk sya tolong edit pun xpe.. XD

    ReplyDelete
  13. ai hana !! :)
    eh ! mcm kenal jerk header yg ats sekaly :)
    hihihii ,, tQ sudi wt entry khas tok aida n TQ gk sudi edt kn blog aida :)
    t ly larh edt lagi ,, hihihihi
    gurau jerk ,, :) ,,
    sayang hana lrh ! :)

    ReplyDelete
  14. @aidaziq haha.. insya-Allah kalo ada masa Hana edit lagi ^_^ syg Aida gak..

    ReplyDelete
  15. rajinnya dia.. hehe..
    sy kalau pasal edit2 ni yg paling benci la baca coding.. dlm kelas belajar benda tu pun dah pening.. sebab tu kalau nak edit blog lagi suka edit semua terus dalam masa sehari.. xpayah pening2 baca coding dah.. hehe

    ReplyDelete
  16. @aisyahaha.. kalo nk edit blog, mmg edit dlm masa sehari aje.. ok la.. tu pun coding yg simple ^_^

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)