Friday, May 11, 2012

292#Ai no Kotoba ~ Hadiah Daripada Mereka =)


*kalau rasa ini entri nak show-off, tekan pangkah ya*

Alhamdulillah. Jamuan kecil-kecilan berjalan dengan lancar. Terima kasih pada Cikgu Naeimah, Najwa, Juniey, Safwe, Ezzat, Farah (walaupun mari sebentar cuma untuk beri hadiah sebab perlu segera ke tempat lain), saudara mara Hana yang sudi datang petang tadi. Terima kasih untuk kunjungan dan juga hadiah yang diberikan :). Dan juga pada sesiapa sahaja yang beri hadiah pada hadiah beberapa hari sebelumnya. Thanks a lot =)

Daripada Alya. Tee yang comel :3

Daripada Mak Cik Ton dan Aqeer *jiran*

Daripada Farah =) *tak boleh bawak ke KMKN, terpaksa tinggal kat rumah =(*

Daripada Najwa ;)

Daripada Cikgu Naeimah *diseludup dalam beg untuk dibawa ke KMKN*

Daripada Cikgu Naeimah juga *dah ada dua pasang kasut la nampak gayanya. yayy!*

Hajatnya nak tidur awal malam ni tapi tersangkut dengan Narnia : Prince Caspian. Ho ho ho. Ada date kejap dengan Ben Barnes malam ni di TV3 pukul 10 malam ;)

19 comments:

  1. wahh, bestnya dapat banyak hadiah. :DD

    ReplyDelete
  2. @Amanina hehe.. Nina belajar sungguh2 biar dpt result gempak for SPM :) itu yg penting ;)

    ReplyDelete
  3. hanna kenangan tau benda ni..mana ada show off la.. :D thanks jugak sbb info cite tu..saya dah hmpir lupa malam ni cite tu..hehehe

    ReplyDelete
  4. @AiSyA LiEzA tu la.. nnti lupa lak :) sbb tu kita blogging kan? sstengah org akn letak gamba yg myimpan kenangan dlm blog :)

    jgn lupa pukul 10 malam ni~

    ReplyDelete
  5. woa , dpt hadiah tu ! hahaha :) bwk la teddy bear tu kt kmkn , boley peluk mlm2 , hahaha :)

    ReplyDelete
  6. @tweenpop haha.. banyak barang la wawa.. xleh bawak dh :P

    ReplyDelete
  7. wah best nye dapat hadiah.. da lama xdpt hadiah..

    ReplyDelete
  8. masyaAllah..naa sori sy x bli adioh op proper pn untk awk..sbb kalut n not being prepared untk g umah awk..sori sngt..ado rzeki sy bg yer..hihi :)..thanks for everything..all the best darling

    ReplyDelete
  9. Kenapa takle seludup bear tu? seludup la. ha..camni, apakata Hana pos kan je brg2 yang takle bawak tu. hehe.

    sian tau kat bear tu kena tinggal cam gitu. sob sob. kan die nangeh cari tuan dia. acane? acane?

    ReplyDelete
  10. wow! berdating dengan ben barnes.. haha.. semoga selamat sampai kedah esok ye hana.. ^_^

    ReplyDelete
  11. nak bear tuh..bole pos kan kt selangor tak? hihi.. gud luck hana.. take care kat sane nnty.. :)

    ReplyDelete
  12. @lifegoeson x pe la :) awk mai umah sya pon dh kira baik tau ;) jg diri kat UIA tu :) belajar rajin2..

    ReplyDelete
  13. woaaaaa..seronoknya dpt byk hadiah :)

    ReplyDelete
  14. bestnya dye dapat banyak hadiah~ xmo bear tuh? hee. pos kat akak la hana :DD

    ReplyDelete
  15. wah3.. bnyknye hadiah yg dye dpt.. huhu.. congrate oke.. mst best kn.. happy sngt kn ? kn ? heheee..

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)