Saturday, August 27, 2011

40#Ai no Kotoba ~ Bila Raya Dekat Ngan SPM Trial...

Assalamualaikum,


bebudak jiran dah ramai yang main bunga api, aku aje yang tak join
dah besar camni pun nak main gak? tapi aku suka je main bunga api
ni nak citer sal aku punya SPM Trial, seminggu lepas bukak sekolah


nilah payah kalau Trial lepas raya
gamaknya nak hadap buku pun payah
takpe2
usaha lagi, fighting!


takde kaitan ngan entry. cuma sekarang ni aku rasa makan Fruit Flan Cake aje.. sapa nak sponsor? :p


p/s: bak kata sorang kawan aku, kena lempar netbook + internet ke luar rumah la gamaknya kalau betul2 nak study.. hehe



3 comments:

  1. netbook n internet tu bak kat azim la..haha

    ReplyDelete
  2. toksah nak ngarut.. azim nyer pmr pun dh dekat kan? :p

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)