Friday, February 5, 2016

676#Love Note ~ Bila Dah Nak FYP



Tengah hari semalam ingatkan nak tidur lepas Zohor sebab mengantuk, tapi bila dapat WhatsApp daripada housemates yang kata students of batch September 2013 dah boleh tengok senarai nama untuk FYP supervisors, tak lena tidur dibuatnya. Lagi lagi bila subjects tak ada lagi kat student portal. Tidur tidur ayam la jadinya :( Setiap kali bangun mesti bukak phone.

Akhirnya bila dah nak dekat Asar tu ada housemates hantar gambar senarai nama tu. Alhamdulillah Hana dapat lecturer yang Hana nak :) Senarai nama tu ikut susunan nama students dalam batch dan bermula dengan Dean hinggalah lecturer biasa. Hana dapat Miss Isnida, lecturer yang ajar Cell Biology dan Genetic masa Year 1 dulu :) Bila tanya senior, katanya Miss Is suka buat cell culture.

Actually I couldn't believe I would start FYP soon :p Semester ni baru FYP1 yang involve paper writing and presentation, masuk FYP2 ni barulah kami masuk lab. Memang tak boleh nak percaya tapi kena percaya juga :p Macam baru semalam aje masuk MESTECH alih alih batch kami pula jadi batch paling senior. 

Doakan semuanya berjalan dengan lancar ya? :) Yang pasti memang Hana akan bertambah sibuk lepas ni. Tengok senior sebelum ni pun sibuknya kemain (-_-')

Till then.
Wassalam.



4 comments:

  1. gud luck sis :) saya baru nak masuk sem 2 degree jauh lagi nak tiba saat ni hihi

    ReplyDelete
  2. all the best and fight for ur best ya hana!
    kita hbulan tiga nanti bulan paling cuak...tapi bahang dia sekarang dah terasa....

    bestnya dapat lect. yang kita nak....haraplah saya pun macam tu gak...^_^

    ReplyDelete
  3. Moga semuanya dipermudah oleh Allah. Take care :)

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)