Wednesday, February 24, 2016

686#Love Note ~ Kesibukan




Nampak gaya lepas ni kena buat scheduled posts, tak menyempat nak blogging. Walaupun jadual kelas tak adalah pack sangat, tapi sebab dah start FYP tak payah nak mimpilah nak tidur awal bangun tengok Running Man. Tajuk tak finalise lagi. Tadi jumpa supervisor, bila beritahu pasal rough idea untuk tajuk yang Hana nak, supervisor kata macam susah. Boleh aje buat tapi agak renyahlah. So sekarang kena fikir tajuk baru. Bersyukur sangat dapat supervisor yang memahami, tak paksa nak buat tajuk yang susah susah.

Sekarang ni memang kena bergelumang dengan previous papers yang senior buat dan jurnal jurnal yang sepatutnya. Dahlah nak faham ayat dalam jurnal tu bukan main susah. Dengan terms yang memang tak tahulah nak kata level apa haha sabar ajelah. Kan best kalau all those thesis papers dalam bentuk cerita yang menarik? :p

Till then.
Wassalam.


6 comments:

  1. semoga dipermudahkan urusannya Hana! fight for ur best ya!

    alahai, terasa masa kita pulak makin dekat utk semua nih...cuak pulak aih...

    ReplyDelete
  2. Gud luck.selamat menempuh cabaran fyp

    ReplyDelete
  3. Hahaha dlm bentuk cerita yg menarik yg cmane tu ye???? Hhihihi

    All the best in everything kak farhana!!!!

    ReplyDelete
  4. good luck with ur fyp hana.. fokus betul2 :)

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)