Wednesday, February 17, 2016

684#Love Note ~ Pening Dengan FYP



Agak lama menyepi lepas previous post pasal Jamer tu :'( Sedih memang sedih tapi takkan asyik nak menangis aje kan? Agaknya kalau Jamer boleh bercakap pastu datang dalam mimpi mesti dia bising sebab asyik sedih aje. Kenalah terima yang dia dah pergi :'( Bukannya tak boleh teruskan hidup pun.

Insya-Allah, hati ni boleh kuat.

Minggu ni Hana sibuk dengan FYP juga sebenarnya. Dah jumpa supervisor tapi sekarang masih pening nak pilih tajuk apa. Yang penting supervisor nak buat pasal cell culture dengan cancer cells. Semester ni Hana akan sibuk dengan FYP1, more to propose the title I would choose sebelum sibuk masuk lab semester depan untuk FYP2. FYP2 ni pula mulalah kena main masak masak dalam lab tu dengan semua jenis alat untuk dapat results. Sabar sabar, tiga semester aje lagi sebelum Hana grad dengan jayanya insya-Allah.

Kim Chaa ada tag Hana. Insya-Allah Hana buat weekend ni ya :) Nak review buku juga. Nanti Hana balas kunjungan sebelum ni ya?

Till then.
Wassalam.


3 comments:

  1. Good luck with FYP 1.
    Ehemm, tolong doakan saya juga untuk FYP 2. Hukhuk

    ReplyDelete
  2. All the best Kak Hana dengan FYP. hehe :)

    ReplyDelete
  3. life is a beautiful thing and there's so much to smile about.

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)