About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Monday, February 8, 2016

679#Love Note ~ Bermalas-malasan Dengan Jamer


Semalam tinggal Hana seorang aje kat rumah sewa. Ramai yang balik rumah sebab cuti CNY lepas tu ada yang ke PD dan keluar makan. Sebab mengantuk dan penat tak hilang lagi travel balik Kajang tengah hari semalam, Hana duduk rumah aje layankan si Jamer tu main.

Jamer dah makin manja sekarang haha dah kurang dah pasif dia tu. Bagus bagus. Azam tahun baru ya Jamer? Makin syok la nak mengacau si bulu oren ni.

Baru nak tengok movie dia dah datang mengacau nak duduk atas laptop

Oh I'm sleepy~

Jangan ganggu please 

Biar pun kucing tak boleh balas apa yang kita cakap tapi syok bercakap dengan kucing ni. Jamer tengok aje dengan muka malas nak campur tapi bila dah kena peluk memang tak boleh nak larilah :p Kerja si gendut ni makan tidur main. Tak payah nak risau masalah lain.

Cuti CNY ni memang relaks ajelah kerjanya. Hana bangun solat Subuh lepas tu turun bawah bagi Jamer makan. Lepas layankan budak gendut tu naik atas sambung tidur balik haha mengantuknya tak tahulah nak kata macam apa. Lepas bagi Jamer makan (lagi sekali ya), jemur baju barulah boleh breakfast. Itu pun Jamer tengah bising sebab pallet dia dah habis kitorang lupa belikan semalam. Nasib baik ada wet food dua plastik kecil. 

My favourite choco milk. Sedap, lemak lemak rasanya ;)

Malam semalam meriah dengan bunyi fireworks. Jamer nak keluar buat pelaburan sendirian berhad kat belakang rumah tu terkejut, terbantut terus hajat dia hahaha. Lawak bila ingat balik muka terkejut dia tu. Sorry eh Jamer banyak mengata pula dalam ni haha.

Happy Chinese New Year to all Chinese bloggers!

Till then.
Wassalam.



Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

5 book page(s) ♥:

Tomodachi said...

Cantiknyaa jamer! Huhuhu

ikhwan yusuff said...

cutelah si jamer ni.... dia pun nak tgk cite jugak kot.. :D happy holiday btw..

Ann Ishak said...

habis tu jamer buat pelaburan dekat mane pulak lepas tu :p

Aqilah Azmi said...

Happy holiday kak hana! Hv fun hehe. Kim slm pelok ciom dkt jamer hikhik

BudakVanilla said...

sedapnya choco milk tu. hahahhaa.
jamer so cuteee! memang kecian dia tekejuttt. baru nak melabur kan. XD

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)