Saturday, March 30, 2013

373#Ai no Kotoba ~ Facebook Timeline Berubah?



Selamat pagi ke tengah hari!

Nampak tak tajuk tu? Betul ke tu? Bila buka profile FB, tiba-tiba aje keluar macam ni. Terkejut jugak sebab Gmail pun ada perubahan juga untuk hari ni. Facebook dan Google buat Pakatan Axis tukar sedikit function diorang ke? Tak tahula.. Hehe :D

Tak caya? Cuba tengok gambar kat bawah. Buka la FB profile korang sekali :) Try tengok ada tukar tak.



Ada sedikit kelainan kan? Mulalah FB nak bagi tutorial baru sempena perubahan ni, macam sedikit annoying aje kena scroll sampai bawah setiap kali nak buka setiap tab for the first time lepas berubah camni (T_T) Sob3. Rasanya tak semua FB acc lagi yang jadi macam ni. Ikut turn kot Mark Zuckerberg nak tukar :P Haha!

Tapi kan, rindu FB yang lama (T_T) 
Yang sebelum ada timeline bagai ni... 
Sob3 :'(

Till then.
Wassalam.

3 comments:

Ann Ishak said...

FB saya macam biasa je hari ni :P

cyda said...

memang dah lain lah hana. canggih sangat. cyda pun ada entry pasal ni.
jengahlah.
http://lifedearstory.blogspot.com/2013/03/facebook-berwajah-baru.html

Mimi afiqah said...

haah betul huhu

Post a Comment

Recent Posts