Sunday, March 31, 2013

Segmen Blogger Muslimah


Dah lama tak join segmen Apit ni :) Yalah, lepas final macam nilah baru boleh join :) Jom join!


Warna : Nak sama macam kat atas :) Tapi yang bahagian transparent dalam banner tu nak warna putih. Boleh? :)

Nickname : Hana Zuria

Tag : Zeera dan Aini 

Till then.
Wassalam.

9 comments:

  1. Blogwalking dari segmen sama :)
    http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2013/03/segmen-blogger-muslimah.html

    ReplyDelete
  2. anis singgah dari segmen same :)
    done follow sini :)
    jemput singgah blog anis dan follow balik kalau sudi :)
    http://miszfarahanis.blogspot.com/2013/03/segmen-blogger-muslimah.html

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum...
    singgah dari segmen yang sama :)

     http://diebadhie.blogspot.com/2013/03/segmen-blogger-muslimah.html

    ReplyDelete
  4. BW dr segmen yg sama.. follow sini :)

    http://daisyisland.blogspot.com/2013/03/segmen-blogger-muslimah.html

    ReplyDelete
  5. Singgah sinie.. Dari segmen yang same.. Singgah laa ke blog saya..

    http://adeqmass.blogspot.com/2013/03/segmen-blogger-muslimah.html

    ReplyDelete
  6. Tahniah ye. Doodle dah siap nie. Nanti kalau boleh, buat entry doodle dan credit kat apit k. Thanks taw.

    http://4.bp.blogspot.com/-7XfClgXLRKY/UV2Dj0z11rI/AAAAAAAAVsM/ey_C50lfvB4/s1600/Hana+Zuria.png

    ReplyDelete
  7. BW dari segmen yang sama. done follow :)

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/03/segmen-blogger-muslimah.html

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)