Saturday, March 30, 2013

374#Ai no Kotoba ~ Tiga Novel Baharu :D


Tiba-tiba mama masuk bilik, tanya tak buka WhatsApp ke and Hana start curious (@_@)

" Kakak tak terima ke WhatsApp abah?"

And then, kelam kabut check phone. 

" Tak ada pun. Abah pun, dok dalam rumah sekali pun nak WhatsApp gak. Ish3."

Pergilah kat ruang tamu tu. Abah tengah membebel kenapa tak baca WhatsApp and Hana pun rasa macam, " Tak payah nak WhatsApp sangatlah abah. Dok dalam rumah sama aje kan?"

" Abah hantarlah. Bazir kredit betul."

" Abah ni (-__-) macamlah abah tak tahu yang benda alah tu tak guna kredit."

Dan, nampak ni!



Baru aje sampai. Hehe :D Thanks Kaki Novel for these free novels for every month. Dua gambar kat atas tulah gambar yang abah suruh check kat WhatsApp. Abah ni. Mengada betul (-__-) Hehe.

Alhamdulillah. Rezeki lagi untuk bulan ni :) Novel-novel yang sampai sebelum ni pun tak sempat baca semua lagi. Hana nak start dengan Cheese dulu. Tertarik sangat dengan novel yang ni. Insya-Allah, Hana akan buat review lepas ni.

Till then.
Wassalam.

17 comments:

❤ Si Budak Vanilla ❤ said...

ala. .bestnye dpt novel. . :) cmne nk dpt 2? :D

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

novel free ? huhu.. cm ne buat? nak jugak..

Zahrenn said...

wah! akak ni penggemar novel ye? macam kawan saya! balik2 bawa novel ke sekolah...tapi kena rampas haha....;D

aein safinah said...

Oh suka baca novel ea ? Nampak best je.. hee

Haruno Hana 하나 said...

@❤ Si Budak Vanilla ❤ sebab Hana penulis under Kaki Novel :) setiap bulan KN akan hantar novel baru untuk semua penulisnya.. mungkin akan stop lepas kontrak tamat kot :)

Haruno Hana 하나 said...

@вʋввℓɛ ρσρƨ tulis novel and cuba hantar kat KN :D hehe.. novel ni hadiah drpd KN untuk semua penulis bawah KN ^^

Haruno Hana 하나 said...

@Zahrenn haha.. akak jarang bawak pergi sekolah.. sebab tak nak kena rampas :)

Haruno Hana 하나 said...

@aein safinah ha'ah :) suka sangat.. mana yg best aje la

syaza rafiae said...

untunglah hana dapat! hehehe eh novel cheese dr cik qwerty nanti hana dah baca hana review sikit eh pasal novel tue! =D

Cik JariManis said...

laaa..penulis novel rupanya..mcm mna hana hantar kat KN? hehe nak cuba gak..hahaha

Haruno Hana 하나 said...

@Cik JariManis ikut pengalaman, Hana hantar 3 bab pendahuluan, 3 bab pertengahan & 3 bab akhir.. tapi taktau sekarang macam mana :) boleh rujuk kat page Kaki Novel

Haruno Hana 하나 said...

@syaza rafiae insya-Allah :) so far, citer ni sangat menarik n sempoi!

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

Wah!bestnya dpt free...nnti dh bca gth ek best ke x cite tuh:-)

Cik JariManis said...

tq hana! hehe ...nak cuba jugak mcm mna kan? haha! lgipon skrg ni sya tgh makan anggur..(mengaanggur) hoho

Nurrul said...

Akk dapat novel2 nie Or langgan ?? Bestnya kak !!
*Jeles dgn org yg sukabaca novel.. kita niepayah sikit....

Nurul Atiqah Mutaza.iQa said...

dik macam mana dapat novel free ni ekh

Haruno Hana 하나 said...

@Nurul Atiqah Mutaza.iQa novel ni hadiah drpd KN untuk semua penulis bawah KN ^^

Post a Comment

Recent Posts