Friday, August 23, 2013

547#Ai no Kotoba ~ The Pending Coffee :)


I hope Malaysians can practice this too! =)

nota : Hana baru dapat blogging dan balas jejak sikit-sikit. Sorry kalau terlambat :D Hari Ahad till Rabu lepas password takleh nak enter kat netbook. Nasib baik abah pergi betulkan kat kedai :p Kenalah sindir berbakul-bakul dengan abah :p Hehe.

Till then.
Wassalam.

9 comments:

  1. kalau lah di malaysia pun begini.. huhu

    ReplyDelete
  2. Baguskan amalan kat sana...
    Sekurang2nya ada jugak sikit rezeki buat homeless people....

    ReplyDelete
  3. mula2 akak baca..akak blurr..tak faham..atleast baca uang5 bru faham! nice sharing hana :)

    ReplyDelete
  4. baeknya hati mereka. .kalau lah kat malaysia cmtu. . :D

    ReplyDelete
  5. bagusnya.. nasib baik netbook tu ok.. akak pun dah lama tak singgah sini..

    ReplyDelete
  6. ckj sebenarnya kurang sikit BI ni.. tp apa yang ckj faham dorg bayar pending coffee untuk orang yang susah dan memerlukan..

    macm tu ea?

    Menarik..

    Thanks for sharing hana... >_< lama x nmpk.. miss u.. <3

    ReplyDelete
  7. ooo.. ingatkan order kopi tak sampai2.. hehehe.. baguslah mcm ni.. kalau buat kat malaysia, waiter sini faham tak ek..

    ReplyDelete
  8. BErtuah lah kalau kat malaysia ada org macam ni. Bayar lebih utk org yg lain yg tak mampu.

    ReplyDelete
  9. singgah sini..
    hai hana..
    akak pun bzzzzzz

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)