Friday, August 16, 2013

546#Ai no Kotoba ~ Kembali



Dah bersawang kot blog ni. Kan?

Kembali sekejap nak ucapkan salam sejahtera kepada semua pengunjung blog :D Insya-Allah blog ni tak akan bersawang lagi bermula minggu depan dan Hana akan mula membalas kunjungan juga pada minggu depan.

Actually banyak benda nak post kat blog. Kisah sebelum Aidilfitri, semasa Aidilfitri dan semestinya anime reviews :P

Hehe.

Banyakkkkkkkkkkkk lagi sebenarnya anime yang Hana nak buat review malangnya kemalasan jadi penyekat :P Kalaulah Hana betul-betul nak review semua anime yang Hana pernah tengok since 6 years old, memang pasal anime ajelah yang korang baca :P Hehe. Jadi Hana akan buat review yang Hana rajin aje lah.

Malam ni tidur awal, insya-Allah tengah hari esok ada plan. Cikgu Naeimah minta teman beliau pergi Rantau Panjang sempena majlis perkahwinan adik Cikgu Dasuki. Alang-alang dah pergi Rantau Panjang, memang rugi besarlah kalau tak singgah Pasar Besar Rantau Panjang.

Sore jaa. Matta ne!

Till then.
Wassalam.

7 comments:

  1. tu diaa..tajuk bkn main..haha! anyway selamat kembaliberblogging hana sayang..kami menunggu kehadiranmu..haha!

    ReplyDelete
  2. bia la bersawang jap =) yg pntg tunaikn tggjwab dlu..all the best hana..smoga dipermudahknNya

    ReplyDelete
  3. dah lama akak tak ke sana.. seronok dapat shopping..

    ReplyDelete
  4. hana! ckj tunggu hana punya review anime.. hehehe..

    ReplyDelete
  5. rileks2 dulu.. update mn yg patut dulu.. jgn kalut2 ;)

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)