Sunday, August 4, 2013

545#Ai no Kotoba ~ Kad Raya Aidilfitri 1434 H :)


Dah dua tiga hari blog ni tak ber-update. Hu hu.

Alhamdulillah Hana selamat sampai ke bumi Kelantan ni around 9:30 hari Khamis malam Jumaat yang lepas. Home sweet home~ He he :D


Back to my main title, Hana dapat kad raya tahun ni x) Satu daripada Penerbitan Kaki Novel dan satu lagi daripada Kak Aisya Chipmunk&Barney :)

Terima kasih KN dan Kak Aisya! He he :D 

Untuk yang setia memberi komen di blog ni, Hana ada sediakan e-card untuk mereka. Nak hantar kad raya memang tak sempat. Insya-Allah tahun depan Hana akan mulakan operasi menghantar kad raya :P He he. Harap-harap sudilah terima ya? Hana ada hantar pada ruang komen mereka yang terpilih tu :)

Daripada KN :)

Isi dalam :P He he. Comel kartun tu >_<

Handmade kad raya daripada Kak Aisya :D

Comel aje >_< He he.

Kat sini Hana nak minta maaf banyak-banyak pada semua bloggers. Minta maaf kalau ada terguris hati ke dengan komen Hana, Hana lambat balas jejak ke, apa apa aje lah! Minta maaf ya? :D

Dan mungkin blog ni akan terabai juga lepas ni. Mungkin dua tiga hari lepas raya baru Hana akan update, jejak korang balik. Insya-Allah :) Maaf ya sebab lambat jejak entri lama korang? ;)

Salam Aidilfitri 1434 H! :D

Till then.
Wassalam.

14 comments:

  1. Dikkk!! Thanks bagi akak e-card raya! Suka suka! >.<

    ReplyDelete
  2. salam aidilfitri maaf zahir & batin. maaf jika ada tersalah silah =D

    ReplyDelete
  3. best dapat kad raya.. selamat hari raya aidilfitri.. maaf zahir dan batin.. :D

    ReplyDelete
  4. Salam Aidilfitri juga Hana =) terima kasih atas e-kad raya 2 he3

    ReplyDelete
  5. busy buat biskut ke hana? hehe

    ReplyDelete
  6. Alhmdullilh..semuanya berjalan dgn lancar..selamat hari raya..=D

    ReplyDelete
  7. Wow.. dapat kad rayalah dia. Thanks Hana kasi kad raya dekat Azwa. nnt azwa balas kat fb..heheh :)

    ReplyDelete
  8. slmt hari raya hana.. wahh! tahniah dpt kad raya..sonok kut.. sbb zaman skrg dah jarang org nak bagi kad raya..wish melalui sms je..

    btw..thanks untuk kad raya tuuu..cntikk! =)

    ReplyDelete
  9. amboi.. banyknya kad raya dia.. akak satu je.. haha.. selamat hari raya hana :) maaf zahir dan batin..

    ReplyDelete
  10. selamat hari raya hana..

    wah bestnyer dpt kad raya.. ckj tak dpt kad raya thn ni..

    thanks hana bagi e-card kat ckj.. :)

    ReplyDelete
  11. beznye dpt kad raya
    tahniah
    salam lebaran

    jemput baca & komen entry yumida:

    http://umikasum.blogspot.com/2013/08/jom-komen-blog-jejaka-jambu-aka-mr-nan.html

    pengomen bertuah bakal memenangi hadiah..jemput la singgah :)

    ReplyDelete
  12. wah byk dpt kad raya...
    selamat hari raya hana

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)