Thursday, September 7, 2017

715#Love Note ~ August Guardian Haul



I rarely venture to Guardian since I have Watsons member card so of course, I want to put it on use. But since Giant Tunjung has Guardian and I'd go there to buy my weekly supply of fresh meats, vegetables and some other things, Guardian becomes my primary choice for now.

Walaupun drugstore haul kali ni tak sebanyak bulan lepas, it's still using a lot of my money. Well, I'm a cheapskate hahaha walaupun masa ni Guardian ada sale sempena Hari Kemerdekaan yang ke 60. Setakat ni Hana berpuas hati dengan my recent drugstore haul.



Guardian Daily Sun Protection Cream SPF50

I used Sunplay as my sunscreen tapi kalau pergi pantai atau pool aje. But, since I want to include using suncreen in my daily skincare routine, I have to find a good sunscreen. Asalnya Hana nak beli Biore  Aqua Rich Watery Essence tapi ternampak pula Guardian line suncreen ni. Terus ambil tanpa fikir panjang. I love it but won't repurchase since it only has SPF50 without PA+++. Tak berbaloi guna suncreen tapi hanya ada SPF protection. The price was RM9.90.


Nano White Fresh Aqua Sleeping Essence

My Syahirah Korean Secrets White Glow night cream dah tinggal sikit so I feel like purchasing another night cream or sleeping mask cream. I came across this product on beauty blogs. Since the reviews are convincing, I thought to give it a try. At first, you'd get a cooling sensation. Serius best produk ni. It gives me moisturising effects too and didn't cause breakouts. The price was RM19.92.


Cosmoderm Vitamin E Toning Lotion

I never use a toner sebab rasa tak perlu. Tapi toner penting juga walaupun kulit sihat dan tak ada masalah pori besar. While wandering aimlessly in Guardian, I spotted this product. Cosmoderm always has good reviews on the products so I thought, why not I just give it a try? I love the smell and how it feels on my skin. Dab dab aje kat muka tak perlu guna cotton pad. Since I still didn't have a moisturiser, I feel like buying Cosmoderm Vitamin E Cream 1000 i.u to match my toner. The price was RM14.00.


Dr. Mist Body Hygiene Floatation Daily Spray

I'm prone to sweating even though it's just a bit hot around me. I'm very concerned over my body odour especially if I have intense and vigorous activities during the day. So far, I'm in love with this product. It'd take hours before I noticed my body odour and the smell isn't too noticeable either! I'd spray it on my back too and my usual body odour didn't stain my clothes at the back. I just bought the 50ml bottle as a trial. I should go and buy the bigger one. Thank you for the innovators of this product. You're a saviour. The price was RM9.45.


What's your recent drugstore haul? :)

Till then.
Wassalam.

10 comments:

  1. Nano White! Siqah pakai yang dark spot tu produk Nano White jugak. So far, Siqah suka :) Siqah pernah try pencuci muka Nano, tapi tak sesuai dengan kulit. Naik banyak bintik2 halus.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hana suka juga moisturiser ni :) sebenarnya nak beli Laneige Time Freeze Sleeping Mask tapi cam tertarik pula dengan produk ni. nak try NWF Dark Spots Corrector pula

      Delete
  2. dr mist body hygiene tu dia mcm deodarant jenis spray ke ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak kata deodoran, tak jugak tapi lebih kuranglah :) haah jenis spray

      Delete
  3. Wah Kak Hana bestnya.. Hihi. Izz pulak tak boleh kalau tak pakai toner, tak tahu kenapa. hahaa, sebab dah guna lama so bila tak ada rasa pelik.

    Sunscreen pun baru belajar pakai :)

    izz pun guna nano white fresh, tapi yang moisturizer punya. Best!

    ReplyDelete
  4. jimatnya kalau beli dr mist body tu...

    ReplyDelete
  5. Cosmoderm mmg best XD

    apa nama, produk Dr. Mist ni, Misaki tau lama dah (sebab suka baca Mingguan WAnita dgn majalah Keluarga kowt, waktu kecik2) tapi tak pernah beli lagi TT^TT

    ReplyDelete
    Replies
    1. cubalah! beli yg kecik aje dulu, tengok sesuai tak ngan Misaki :)

      Delete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)