Wednesday, July 31, 2013

544#Ai no Kotoba ~ Oooo Balik Kampung~



Esok 1 Ogos, insya-Allah Hana akan pulang ke Kelantan sempena tamat technical training dan juga untuk ber-Aidilfitri :P He he.

Sedih kot. Lapan minggu TT, lapan minggu jugalah Hana tak balik rumah (T__T)

Kawan-kawan yang tinggal kat Kelantan dah dua, tiga kali balik dah.

Malas nak berlama dalam bas aje sebenarnya :P Ha ha.

Insya-Allah pagi esok ada closing ceremony for our TT and by noon, we are officially became ex-Foundation UniKL 2012/2013 :D Hip hip hoorayyy!

Kena kemas barang cepat-cepat dan Hana mungkin akan chow dari hostel lepas Asar. Flight nak balik Kelantan insya-Allah pukul 8:30 PM kalau tak delay. Hana balik sorang-sorang aje, nasib baik dapat tau flight Faiz hari yang sama, cuma flight dia pukul 7:30 PM. Bolehlah tanya dia kalau ada apa-apa. Oh ya, he's one of my school friends yang kamceng sebab kitorang sama persatuan dulu.

Doakan perjalanan Hana dan kawan-kawan selamat sampai tau :)

Till then.
Wassalam.

nota : Ada nak bagi e-Kad Raya kat bloggers yang terpilih sebagai tanda terima kasih :) Nak pos kad raya memang tak sempat. Harap-harap yang akan terima tu sudilah ya terima dalam bentuk e-card. Simple aje :) 

12 comments:

  1. semoga perjalanan balik selamat.. :D

    ReplyDelete
  2. Wahhh mesti belajar jauh, semoga Allah memelihara akak sepanjang perjalanan. Amin :D Selamat pulang ke kampung halaman

    ReplyDelete
  3. kyaaa!~ i'll will continue my study here too.. >w<)/ in Bachelor of Medical Science Technology in Environmental Healthcare.. can you gimme tips on how to survive there? coz my last uni is uitm shah alam sooo i dont know anything bout it QAQ)/

    ReplyDelete
  4. Bestnya balik kampung! ^^ Kampung akak pun kat Kelantan. Tapi tahun ni tak tahu balik beraya ke tak.

    ReplyDelete
  5. semoga selamat sampai hana.. =)

    ReplyDelete
  6. bestnyer hana dah nak balik kg
    selamat hr raya
    maaf zahir batin yer
    sat nak g tgk ekad raya tuu
    tq hana

    ReplyDelete
  7. =) mmg syang betol dgn Kelantan..he3..enjoylh bersma family di kampung..

    ReplyDelete
  8. Bestnya dapat balik kampung.. Azwa nak kampunggg gak.. muhehehee.. :)

    ReplyDelete
  9. ehhee..slmt hari raya hanaaa =) slmt balik kg... hehehe... bila balik kajang? =)

    ReplyDelete
  10. ooh..hari tu hana ada tya sal cos saya kan? bachelor science and food tech =)

    ReplyDelete
  11. kiranya hana da habis pratikal la ni? tahniah hana.. >_<

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)