About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Sunday, March 31, 2013

Segmen Blogger Muslimah


Dah lama tak join segmen Apit ni :) Yalah, lepas final macam nilah baru boleh join :) Jom join!


Warna : Nak sama macam kat atas :) Tapi yang bahagian transparent dalam banner tu nak warna putih. Boleh? :)

Nickname : Hana Zuria

Tag : Zeera dan Aini 

Till then.
Wassalam.

Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

9 book page(s) ♥:

Azwar Syuhada said...

Good Luck Hana.. :)

Nabila Medan said...

Blogwalking dari segmen sama :)
http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2013/03/segmen-blogger-muslimah.html

Mrs Velentine said...

good luck hana

Anis Zainudin said...

anis singgah dari segmen same :)
done follow sini :)
jemput singgah blog anis dan follow balik kalau sudi :)
http://miszfarahanis.blogspot.com/2013/03/segmen-blogger-muslimah.html

dieba khairuddin said...

assalamualaikum...
singgah dari segmen yang sama :)

 http://diebadhie.blogspot.com/2013/03/segmen-blogger-muslimah.html

Ifa Omar said...

BW dr segmen yg sama.. follow sini :)

http://daisyisland.blogspot.com/2013/03/segmen-blogger-muslimah.html

adeq mas said...

Singgah sinie.. Dari segmen yang same.. Singgah laa ke blog saya..

http://adeqmass.blogspot.com/2013/03/segmen-blogger-muslimah.html

Hafizzi Aziz said...

Tahniah ye. Doodle dah siap nie. Nanti kalau boleh, buat entry doodle dan credit kat apit k. Thanks taw.

http://4.bp.blogspot.com/-7XfClgXLRKY/UV2Dj0z11rI/AAAAAAAAVsM/ey_C50lfvB4/s1600/Hana+Zuria.png

Budu Bilis said...

BW dari segmen yang sama. done follow :)

http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/03/segmen-blogger-muslimah.html

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)