Sunday, April 29, 2012

268#Ai no Kotoba ~ Netbook Sleeve Saya Dah Siap!


Ada sesiapa yang ingat entri INI? Excited sangat sebab tak sabar-sabar nak siapkan netbook sleeve yang Hana design sendiri sebab dah lama mengidam. Ha ha. Bukan 100% design by myself cuma happy sebab Hana buat sendiri netbook sleeve ni. Bila kita buat sendiri memang rasa puas hati sangat-sangat even takdelah cantik mana pun. Dipersilakan tengok netbook sleeve kat bawah. Malas nak letak watermark. Tapi takpe, netbook sleeve camni Hana sorang aje yang ada *iya ke?* He he~

 special designed for my Acer AO Happy 2nd Generation B-)

 Awal-awal lagi letak nama kat atas tu. Muehehehe~
So, say " No, no, no" to sesiapa yang nak ambik~ *perasan*

Macam-macam icon ada~ FB, Twitter, Blogger~

Korang tentu familiar dengan design macam ni kan? Tak caya lah kalau kata tak kenal design macam ni. Sebenarnya Hana dapat idea daripada screen Samsung Galaxy. Nampak stylo dengan design camtu. Mula-mula nak wat gaya nature dengan ada pokok dan ranting yang berjuntai dengan daun bentuk love, tapi sebab Hana nak letak icon FB, Blogger, Twitter dll, so tak jadi lah buat gaya nature tu. Dah puas hati dengan design ni B-)


Agak-agak berapa rating korang beri untuk netbook sleeve Hana? Beri lah tinggi sikit. Muehehehe~ (^.^)v

nota comel : Klik SINI atau Donate kalau korang suka netbook sleeve ni *nak cari duit*

28 comments:

  1. 10/10... memang cantek..
    terpikat pula..
    *akak beli kain felt kat ne?

    ReplyDelete
  2. 5 stars kak!! Nice gila.
    okey, saya jealous. hihi :D

    ReplyDelete
  3. @jijah khadijah gunting2, jahit2.. hehe.. insya-Allah kalo ada kelapangan Hana buat tuto :)

    ReplyDelete
  4. Woaaaaaaaaaaaahhhhhhh~~
    Jeles~~ jeles~~
    Nak buat juga lah!

    ReplyDelete
  5. pndai cmpur adukkan colour . serious , comel plus cntik ^^.

    ReplyDelete
  6. @✿Gucciey Lavender✿ haha.. ni pon byk colour dh nk abis.. sib baik sempat wat :)

    ReplyDelete
  7. cantiknye... pandai buat..nak jugak..hehehe ^__^

    ReplyDelete
  8. @hazdnul thanks :) buat la sndiri.. hehe :D yg penting kena sabar tau..

    ReplyDelete
  9. hohoho...memang comey la.kreatif tu buat sendiri

    ReplyDelete
  10. Dinie bagi full mark 100 percent. Rating 10/10. Lawa sangatt! jeless! :)

    ReplyDelete
  11. cantik dan menjadi cutting icon. hehe. knp xjual? boleh buat duit :D

    ReplyDelete
  12. TAG ANDA :

    http://yayahnasake.blogspot.com/2012/04/segmen-pencarian-bloglist-mei.html

    ReplyDelete
  13. waaaaaaaaaaaaaaa.....jelez tengok...best nye leh wat camnie...kagum ... terbaik..suka2..

    ReplyDelete
  14. Amboi terernya Hana. Blogging boleh, menjahit boleh, crafting boleh. Memang serba boleh laa. Kalau kasi aku, tak tahulah jadi apa :)

    ReplyDelete
  15. @Ardini Izzati terima kasih, terima kasih :P haha.. jgn jeless~

    ReplyDelete
  16. @ShidahAmie's kalo dulu amik tempahan jugak, tp sbb makin sibuk so dh xde.. hehe :D

    ReplyDelete
  17. @Wan_hazel waa! Wan komen sini la :D haha.. takpe2, Wan pulak reti wat doodle.. Hana tak >__<

    ReplyDelete
  18. @ciksukaberangan :- saya s0kong..hehe..teringin nk wt.. :)

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)