Tuesday, October 23, 2012

337#Ai no Kotoba ~ [Freebies] Assalamualaikum + Butterflies



Nak bagi freebies! :D Dah lama rasanya Hana tak bagi freebies. Yang ni freebies kedua untuk perkataan Assalamualaikum. Comel tak comel tak? Hee :D

Hope you like it and feel free to use it (^_^)v

Oh ya, guna tutorial ni untuk pasang perkataan ni ya? Untuk check ada atau tak, sila ke New Post lepas Save.

Blue













By the way, boleh tolong Hana klik link kat bawah tak? Klik satu aje pun tak apa. Thanks!

Till then.
Wassalam.

nota : Komen kay for those yang nak guna freebies ni ^_^ Your pleasure :)

21 comments:

  1. kaler pink tu ayie rasa ramai org pompuan suka... :D

    ReplyDelete
  2. Kita amek yg purple kay . Blog kita theme purple . suka sangt2 wana purple . btw cantik gile freebies , sume nya cantik

    ReplyDelete
  3. i like red colour punya...so hottt
    tp purple pun nak...so sweettt gitu

    ReplyDelete
  4. sy ambil merah ok. thank you :D

    ReplyDelete
  5. saya amik yang HOT PINK tu ea.. :)

    ReplyDelete
  6. Woaahh! Cantiknye freebies! Amik satu yek.. Jom join segmen ni nak tak >>>http://blognitisyapunya.blogspot.com/2012/10/1st-segmen-by-tisya-jom-bertukar-doodle.html<<<

    ReplyDelete
  7. Cantik frbies tu. Penat Ainur cari. Ambil warna purple ya? Thanks.

    ReplyDelete
  8. Sis, saya ambil satu ya. Thanks for this awesome freebies tau :D

    ReplyDelete
  9. kita amik satu ye kak,,done follow..

    ReplyDelete
  10. akak.... saya ambik warna merah yer

    ReplyDelete
  11. awak awak awak .. heee , serius comel. sbb ada rama2 . yg pntg PINK . yeahh , saya ambil yee 1 . tenkiu dear , xoxo

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)