Sunday, April 21, 2013

Segmen Blogwalking Aisyah Humaira


Dah lama kot tak join segmen. He he :D

So, terasa nak join segmen yang Kak Aisyah Humaira buat :)

Satu segmen yang simple. Jom pakat-pakat join :)


Klik banner untuk join!

Till then.
Wassalam.

37 comments:

  1. Selamat join segmen, kena byk blogwalking ke nk join segmen ni? x)

    ReplyDelete
  2. @Condoriano depends.. blogwalking kat certain blog pun takpe :) joinla ^^ tambah kenalan pun boleh

    ReplyDelete
  3. Yana datang ziarah . dari segmen yang sama ^^ http://cahayakehalusankelembutan.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

    ReplyDelete
  4. mm , nak join lah.. tengah2 tak ada kerja nie kan.. hehe :)

    ReplyDelete
  5. blogwalking sini.. :)

    http://ciknadhirah.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

    ReplyDelete
  6. Alja Blogwalking Here ! :)

    http://www.cahayapermata.my/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

    ReplyDelete
  7. BW dr segmen yg sama :)
    mind to follow? ^^
    http://the-peace-seeker.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

    ReplyDelete
  8. singgah dari

    http://iehahfarihah.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

    segment yg sama

    ReplyDelete
  9. Dari segmen yg sama, blogwalking here :D

    http://aynasyafiqah.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

    ReplyDelete
  10. cantik blog. heeee x) blogwalking dari segmen yang sama :))

    http://edrina-dafinites94.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

    ReplyDelete
  11. Blogwalking sini ! Cantik blog . :D Datang dari segmen yang sama . Follow : http://aimionlyforcontest.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

    ReplyDelete
  12. zhathie blogwalking sini :)
    http://inisemuapoyolaaa.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

    ReplyDelete
  13. dari segmen yang sama :)
    http://www.fatindiana.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

    ReplyDelete
  14. dari segmen yang sama :)Done follow #1883
    http://www.mawarberduri4147.my/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

    ReplyDelete
  15. datang dari segmen yg sama! ^^
    http://the-peace-seeker.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum Haruno...selamat bersegmen yer...:)

    ReplyDelete
  17. salam perkenalan..blogwalking here! dr segmen sama..btw,done follow kamu..selamat berblogging ^__^

    http://wan-sarah.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

    ReplyDelete
  18. shad bw dari segmen sama,
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html
    done follow sini #1892

    ReplyDelete
  19. dari segmen sama :)

    http://quraistory.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

    ReplyDelete
  20. Persahabatan adalah anugerah Allah yang terindah jika ianya berlandaskan atas dasar yang benar.moga hubungan yang terjalin sekarang akan terus berkekalan hingga ke akhirnya.salam ukhwah fillah.

    http://afiqah-alias.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

    ReplyDelete
  21. Sy singgah cne juga dr segmen yg sama....
    http://akukahbidadariitu.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

    ReplyDelete
  22. dari segmen yang sama,blogwalking here :) http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

    ReplyDelete
  23. dari segmen yang sama .:)

    http://www.cikfie.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

    ReplyDelete
  24. balas kunjungan dan follow blog hana. happy blogging :)

    http://perempuankampungmoden.blogspot.com

    ReplyDelete
  25. singgah balas kunjungan..

    happy blogging :)

    ReplyDelete
  26. Thanks sbb singgah :D i dont mind . Follow sini :)

    ReplyDelete
  27. Blogwalking dari segmen yg sama , GoodLuck . Follow sini (:

    http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

    ReplyDelete
  28. balas kunjungan :)
    http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

    ReplyDelete
  29. http://www.mhakimfaiz.my/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira.html

    ReplyDelete
  30. done follow
    dr segmen yg same...

    http://zaliakitty.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-aisyah-humaira-klik.html

    ReplyDelete
  31. Membalas kunjungan awk and Im following you here.. :)

    http://delafeesencyclopedia.blogspot.com/

    ReplyDelete
  32. bw here ! all the best !!
    jemput singgah ke blog niera utk tahu pemenang pada hari ini, pemenang diumumkan pada bila2 masa sahaja ! harap maklum !


    join ni jugak. hadiah gempak giler !
    http://www.aisyahhumaira.com/2013/05/1st-biggest-gieaway-by-osm.html

    ReplyDelete
  33. membalas kunjungan..Maaf..lambat bw....tapi tetap terjah blog comel ni jugak..

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)