Wednesday, October 3, 2012

320#Ai no Kotoba ~ Muslimah4U


Ada tak sesiapa yang tengah mencari T-shirt Muslimah yang mempunyai pelbagai design yang menarik? Actually, Hana ada start satu bisnes ni. Kecil-kecilan aje. I'm being a dropship agent for one of Muslimah4U's stockist. Cari duit poket sikit-sikit selain daripada elaun MARA. Hee :D 

For those who are looking for presents for girlfriends or sisters or their moms, why don't you take a look at this? Jom tengok!





Yang kat atas tu versi T-shirt aje kan? Let's see how the models look like wearing these cute and adorable T-shirt *promote sikit padahal model pakai apa pun still nampak cantik* Hee~ :D



Bukan T-shirt aje yang ada, Nursing dress for mom pun ada jugak. Jom singgah SINI. Ada banyak lagi design. Mana lah tahu ada yang berkenan di hati ;) Hee~ Do visit my e-shoppe and enjoy picking stuff and shopping! Thanks :D

2 comments:

lovelywa said...

owh sy minat sgt ngn tshirt2 muslimah ni..tp buat pakai sendiri je laa..nk jual2 tak pandai..heheh..nnti saya nak jengah lah..

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Wuahh , cantiknya.;..

Post a Comment

Recent Posts