Tuesday, January 5, 2016

GA: NEW YEAR GIVEAWAY 2016 BY IZYAN ATHIRAH


Kali ni Hana nak join GA daripada kenalan blogger baru, Izyan Cinnamon :) Katanya GA ni sempena dengan niat yang dah lamaaa nak buat GA untuk bloggers lain, selain tu sebab birthday Yan juga ;) Happy birthday Yan!



Sebenarnya tak tahu nak wish apa, cuma doakan Yan jadi anak yang soleh dan berjaya dunia akhirat. Semoga Dia selalu ada dalam hati Yan. Insya-Allah.

Klik banner untuk join ;)

Till then.
Wassalam.


11 comments:

  1. Terima kasih sudi join ^^ tak nak tgk lagi ucapan :P.hihi nanty yan bw untuk kali kedua untuk nilai Entry/Ucapan yang kreatif ^^ Sila cek ye kat senarai peserta ni,kalau tercicir atau terdouble link bagitahu kat yan ye ^^

    http://izyanyancinnamon.blogspot.my/2016/01/update-senarai-peserta-new-year.html

    ReplyDelete
  2. Singgah sini..segmen yg sama juga.. hihi http://apple-crunchh.blogspot.my/2016/01/new-year-giveaway-2016-by-izyan-athirah.html

    ReplyDelete
  3. hai :) saya singgah dari segmen yang sama :D

    ReplyDelete
  4. salam..singgh cn good luck
    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2016/01/new-year-giveaway-2016-by-izyan-athirah.html

    ReplyDelete
  5. Okay join.. hehehe

    Singgah naaa :)

    http://mawarassufi.blogspot.my/2016/01/new-year-giveaway-2016-by-izyan-athirah.html

    ReplyDelete
  6. Singgah dr segmen yg sama...
    http://haruno-hana.blogspot.my/2016/01/ga-new-year-giveaway-2016-by-izyan.html

    ReplyDelete
  7. alhamdulilah diberi kesempatan untuk datang sekali lagi untuk buat apa yang patut hihi.Amin,good luck ye nantykan keputusan pada 8/2 ^^

    ReplyDelete
  8. Salam, semoga ada rezeki kamu ,dari GA yang sama.
    http://rezekiituluas.blogspot.my/

    ReplyDelete
  9. salam kenal sis... datang dr segmen yg sama
    http://www.sheilainspire.com/2016/01/new-year-giveaway-2016-by-izyan-athirah.html?showComment=1454400406182#c6705676196560946202

    ReplyDelete
  10. dtg dr segmen yg sama
    http://www.sheilainspire.com/2016/01/new-year-giveaway-2016-by-izyan-athirah.html

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)