Friday, January 8, 2016

651#Love Note ~ Tiada Lagi Semester 5


Mula mula nak minta maaf sebab Hana tak dapat nak balas kunjungan rakan bloggers lain. Pagi tadi ada last paper for Semester 5 lepas tu Hana terus rushed pergi airport takut terlepas flight. Kang terlepas menangis tak berlagulah kat airport tu hehe.

Alhamdulillah pada pukul 11 pagi tadi dengan rasminya Hana dah tamat pengajian untuk Semester 5. Sungguh, macam tak percaya ada tiga semester saja lagi, dua semester untuk FYP dan semester akhir untuk intra. Rasa macam baru semalam jadi pelajar Sem 1.


Me and some of my housemates YGG13. Ada yang dah balik kampung. Jumpa empat minggu lagi!

Sekarang ni mulalah cuak fikir nak buat FYP pasal apa, dapat supervisor macam mana, nak bahagikan masa untuk study lagi. Kalau boleh rasa nak putar masa balik ke Sem 1. As I'm turning 22 this year I could feel the responsibilities on me. Bukan nak kata sebelum ni tak ada sense of responsibility tapi bila dah makin meningkat usia ni rasa makin banyak benda kena fikir. Boleh beruban rasa kepala ni hahaha.


The picture from above. Cantik sungguh :)

Tak apalah, apa pun Hana nak enjoy cuti empat minggu ni. Lepas ni mana boleh enjoy sangat dah. Nanti Hana balas blogwalking korang ya :) Insya-Allah akan join mana mana GA dan segmen korang tu. 

Till then.
Wassalam.


5 comments:

  1. Tahniah Hana selesai untuk semester 5 dah.. goodluck untuk semester mendatang.. btw selamat bercuti ye..^^

    ReplyDelete
  2. selamat bercuti. wah x lama dahh nak habis

    ReplyDelete
  3. Selamat bercuti ^^ nanti jemput lah singgah rumah kita :D
    http://kimchaa.blogspot.my

    ReplyDelete
  4. bestnya tgh cuti...enjoy the holiday!!

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)