Monday, January 11, 2016

GA: Mini Giveaway by Si Chubby


Hari ni tuan tanah datang ajak join GA, tak tahulah mampu membebel secara kreatif atau tak :)



Dalam GA ni kena jawab tiga soalan. 

1) Apakah impian anda?

Mungkin bunyi macam klise, tapi harap dapat berjasa pada ibu bapa dan keluarga. I'm the eldest. Kalau boleh nak fikir soal kahwin bila dah ada kerja, ada rumah sendiri dan boleh tolong parents dan adik adik.

2) Apakah usaha untuk capai impian tersebut?

Sekarang ni mungkin study betul betul, jangan main main masa belajar sebab boleh effect bila kita dah makin dewasa.

3) Kalau tidak tercapai, apakah alternatifnya?

Insya-Allah, Hana akan usahakan biar tercapai juga :)

Nak tag Qilah dan Kak Ima.

Till then.
Wassalam.



12 comments:

  1. aaahahaha saje je ye tag qila :p
    hihihi thank u!

    ReplyDelete
  2. Terima kasih join segmen GA Zie :D Senarai peserta dah di update . Jangan lupa blogwalking ye :)

    http://sichubbyy.blogspot.my/2016/01/senarai-peserta-first-segmen-mini.html

    ReplyDelete
  3. cik belbel join jugak
    goodluck
    http://blogcikbelbel.blogspot.my/2016/01/segmen-mini-giveaway-by-si-cubby.html

    ReplyDelete
  4. insyallah , kosisten jadi anak yang baik yer .
    saya doakan semoga ALLAH limpahkan rezeki buat awak dan keluarga serta mendapat keberkatan dari Dia.

    ReplyDelete
  5. Tumpang lalu . . Wish you and me best of luck :)

    ReplyDelete
  6. all the best btw dari ga sama jom bw http://artisarainbow.blogspot.my/2016/01/first-segmen-mini-giveaway-by-si-chubby.html

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)