About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Tuesday, January 19, 2016

663#Love Note ~ Review Buku, Drama dan Filem

Sesiapa yang familiar dengan blog ni rasanya perasan Hana ada buat review pasal buku dan drama kan? Sorry kalau macam bosan haha cuma ingatkan bila Hana tak ada idea nak update pasal apa, I would review the books, films and dramas that I've read or watched. Sebelum ni banyak review pasal anime tapi sekarang tak menyempat pula nak tengok dan mood lebih kepada drama dengan movie, so I would halt the reviews. 
I want to share with my blog readers about all those things. Tambah lagi bila bab nak menghasut suruh baca atau tengok juga drama dan filem tu :p Hana banyak tengok drama dan filem Korea, Jepun dan English. Cina jarang jarang kecuali drama yang memang best. So harap tak ada yang rasa bosanlah ya hehe.
Pasal review tu, Hana akan cuba buat short and sweet sebab takut terletak spoilers pula dalam reviews tu nanti kesian kat sesiapa yang anti-spoilers. Even though I'm okay with spoilers tapi tak semua orang suka baca atau tahu pasal spoilers kan? Nanti keseronokan nak baca buku atau tengok cerita pun terbantut. Insya-Allah, I will try.
Hope you guys would enjoy my reviews :)
Till then.
Wassalam.

Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

4 book page(s) ♥:

Norhaizam Mustaffa said...

Izz suka je baca review pasal buku or drama. Hehee, at least dah tahu sikit2 best ke x. Hehe

Kim Chaa said...

Tak bosan .. best ^^ disbbkn review awk, sy lyn love me if u dare .. kui3

Wanie Seuk said...

ahahahha.. buat rview yang buat orang trtanya tanya or biar trgantung.. baru bsttt.. orang pun jadi excitd nak baca or tngok... anyway jmput singgah blog sayaa.. http://wanieseuk.blogspot.com/2016/01/songket-preview.html

Yoo ♡ said...

yeah you shud continue akak! review ni bagi saya macam nak promote buku/movie/drama tu best ditengok atau tak hee (bagi sayalah)

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)