About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Monday, January 11, 2016

GA: Mini Giveaway by Si Chubby


Hari ni tuan tanah datang ajak join GA, tak tahulah mampu membebel secara kreatif atau tak :)



Dalam GA ni kena jawab tiga soalan. 

1) Apakah impian anda?

Mungkin bunyi macam klise, tapi harap dapat berjasa pada ibu bapa dan keluarga. I'm the eldest. Kalau boleh nak fikir soal kahwin bila dah ada kerja, ada rumah sendiri dan boleh tolong parents dan adik adik.

2) Apakah usaha untuk capai impian tersebut?

Sekarang ni mungkin study betul betul, jangan main main masa belajar sebab boleh effect bila kita dah makin dewasa.

3) Kalau tidak tercapai, apakah alternatifnya?

Insya-Allah, Hana akan usahakan biar tercapai juga :)

Nak tag Qilah dan Kak Ima.

Till then.
Wassalam.




Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

12 book page(s) ♥:

Kim Chaa said...

All the best ^^

Aqilah Azmi said...

aaahahaha saje je ye tag qila :p
hihihi thank u!

Syaza Raihanah said...

Good luck!

sofie adie said...

all the best jugak sis!

Tomodachi said...

good luck :3

Zizie Zainal said...

Terima kasih join segmen GA Zie :D Senarai peserta dah di update . Jangan lupa blogwalking ye :)

http://sichubbyy.blogspot.my/2016/01/senarai-peserta-first-segmen-mini.html

Aienienka Peter said...

goo luck sis~ sy dtg singgah ya~ :D

cik belbel said...

cik belbel join jugak
goodluck
http://blogcikbelbel.blogspot.my/2016/01/segmen-mini-giveaway-by-si-cubby.html

Farahain ZFA said...

insyallah , kosisten jadi anak yang baik yer .
saya doakan semoga ALLAH limpahkan rezeki buat awak dan keluarga serta mendapat keberkatan dari Dia.

Cik Pa'in said...

Tumpang lalu . . Wish you and me best of luck :)

uyu kawaii said...

all the best btw dari ga sama jom bw http://artisarainbow.blogspot.my/2016/01/first-segmen-mini-giveaway-by-si-chubby.html

Anis Khalilah said...

Good luck ^^

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)