About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Tuesday, January 5, 2016

GA: NEW YEAR GIVEAWAY 2016 BY IZYAN ATHIRAH


Kali ni Hana nak join GA daripada kenalan blogger baru, Izyan Cinnamon :) Katanya GA ni sempena dengan niat yang dah lamaaa nak buat GA untuk bloggers lain, selain tu sebab birthday Yan juga ;) Happy birthday Yan!



Sebenarnya tak tahu nak wish apa, cuma doakan Yan jadi anak yang soleh dan berjaya dunia akhirat. Semoga Dia selalu ada dalam hati Yan. Insya-Allah.

Klik banner untuk join ;)

Till then.
Wassalam.



Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

11 book page(s) ♥:

Izyan Yan Cinnamon said...

Terima kasih sudi join ^^ tak nak tgk lagi ucapan :P.hihi nanty yan bw untuk kali kedua untuk nilai Entry/Ucapan yang kreatif ^^ Sila cek ye kat senarai peserta ni,kalau tercicir atau terdouble link bagitahu kat yan ye ^^

http://izyanyancinnamon.blogspot.my/2016/01/update-senarai-peserta-new-year.html

Aisyhah Nyais said...

Singgah sini..segmen yg sama juga.. hihi http://apple-crunchh.blogspot.my/2016/01/new-year-giveaway-2016-by-izyan-athirah.html

Mashitah Mamat said...

datang daro segmen yang sama...

good luck

NEW YEAR GIVEAWAY BY HONEYONNEE.COM

Echa H. said...

hai :) saya singgah dari segmen yang sama :D

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

salam..singgh cn good luck
http://mummysupplementshop.blogspot.my/2016/01/new-year-giveaway-2016-by-izyan-athirah.html

Mawar Assufi said...

Okay join.. hehehe

Singgah naaa :)

http://mawarassufi.blogspot.my/2016/01/new-year-giveaway-2016-by-izyan-athirah.html

CikLa Shahril said...

Singgah dr segmen yg sama...
http://haruno-hana.blogspot.my/2016/01/ga-new-year-giveaway-2016-by-izyan.html

Izyan Yan Cinnamon said...

alhamdulilah diberi kesempatan untuk datang sekali lagi untuk buat apa yang patut hihi.Amin,good luck ye nantykan keputusan pada 8/2 ^^

The KehalusanKelembutan said...

Salam, semoga ada rezeki kamu ,dari GA yang sama.
http://rezekiituluas.blogspot.my/

Sheila Adziz said...

salam kenal sis... datang dr segmen yg sama
http://www.sheilainspire.com/2016/01/new-year-giveaway-2016-by-izyan-athirah.html?showComment=1454400406182#c6705676196560946202

Sheila Adziz said...

dtg dr segmen yg sama
http://www.sheilainspire.com/2016/01/new-year-giveaway-2016-by-izyan-athirah.html

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)