Friday, July 19, 2013

539#Ai no Kotoba ~ Terkejut Dengar Kes Guru Ditembak :'(


Pagi ni baru dapat online betul-betul and I'm quite shocked bila baca pasal tiga kes guru ditembak. Dua kematian, satu cedera. Yang latest di SINI

Dua kes di Kelantan, satu kes di Kedah.

Ya Allah, lindungilah abahku :'(

Anak mana tak risau bila dengar kes macam ni, tambah tambah kat Kelantan dah ada dua kes :(

Till then.
Wassalam.

10 comments:

  1. yang kes kat kedah tu dkt ngn umh ja pun..huu zaman skrng mkin bhy..pantang cgu tgur sikit..

    ReplyDelete
  2. sampai skrang kes kat kelantan tu xtau motif apa.. huhu macam2 yang hana fikir

    bekas pelajar guru tu ka?
    dendam kat guru?

    zaman sekarang kan advance. benda yang diluar jangkaan pun boleh berlaku

    ReplyDelete
  3. semoga Allah meindungi ayah kita hana...ayah JM pun guru gak..syukurlah najib msih hidup..amannya malaysia enn? huh !

    ReplyDelete
  4. insyaAllah.. smga smuanya slmt..

    ReplyDelete
  5. dah makin menakutkan sekarang ni...

    p/s: yg bawah widget follower tu.

    ReplyDelete
  6. murah betul nyawa manusia sekarang ni..

    ReplyDelete
  7. entah apa lah dendam dgn cikgu sampai nak tembak2 ni.. padahal guru lah berjasa mendidik anak bangsa.. huhu

    ReplyDelete
  8. Apa la motif diorang ni. Sesuka hati je nak tembak orang.

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)