About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Saturday, July 13, 2013

531#Ai no Kotoba ~ July CPUV - Thanks Nuffnang :D


Walaupun trafik blog ni dalam plus minus 200 aje untuk sehari, Nuffnang masih lagi sudi beri BE kepada blog ni ^^ He he. Alhamdulillah :) Thanks Nuffnang.

Untuk bulan Julai ni, Hana dapat dua BE baru. Satu daripada Coke Ramadhan 2013 dan satu lagi daripada Ford MCA Launc (JUL). Setakat ni baru sikit aje dapat, tapi itu dah okey daripada tak ada langsung kan? :)


Malas nak cash out lagi. Hana rasa nak tunggu banyak lagi kot baru cash out? Barulah puas hati :) He he.

Thanks again Nuffnang! :D

Till then.
Wassalam.


Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

5 book page(s) ♥:

Mizz Aiza said...

tahniah hana.. murah rezeki..

Cik Mun said...

waa..seronoknye..mun susah btol nak dapat be..

Nana Liena said...

minggu sebelum raya la cash out ya Hana..hehe.. alhamdulillah rezeki tu.hehe

Aida Ismail said...

Tahniah dapat BE dari Mr. Nuff ^^

Cik Kay Jue said...

wah.. bestnyer.. ckj teringin nak join tp xreti.. huhu

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)