Thursday, March 8, 2012

148#Ai no Kotoba ~ Dua Simple Felt Purse


Pagi tadi try buat simple purse pulak. Yang bunny tak jadi tu Hana punya and the flower's my mama punya :D



9 comments:

  1. buatkan untuk kakak boleh tak??

    nice and qute :)

    ReplyDelete
  2. kalau akak berdua berminat, boleh je~ hehe.. tp yg ni simple punya.. x jual lah yg simple ni.. hehe.. :D

    ReplyDelete
  3. Jue : bolehhhhh sangattttttttttt.... haha Xp

    ReplyDelete
  4. kalo camtu...hana tolonglah pos pada kakak di batu pahat.. boleh tak?

    ReplyDelete
  5. Uzumaki : insya-Allah :) kalau nk design & colour lain pun boleh gak.. akak inbox kat FB Hana atau e-mel la.. harunohana19@gmail.com ;)

    ReplyDelete
  6. bestnya!!!! dapat free purse oleh adik hana kakak yng comel...

    ReplyDelete
  7. Yayah : amboi2 akak sorang ni.. hehe.. kena tunggu Hana wat GA la kalau nk free.. hehe :D tu pun kalau kena ke akak

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)