Monday, March 19, 2012

177#Ai no Kotoba ~ Segmen Ditutup



Alhamdulillah, berjaya juga segmen pertama Hana ni. Macam yang dijanjikan, Hana akan start review blog mulai esok. Memandangkan peserta pun dah mencecah 156, Hana akan review 13 blog dalam masa sehari. But don't worry. Sebab Hana akan buat sticky post 24 jam untuk setiap kali blog diriview. Setiap blog juga akan tersenarai dalam bloglist Hana. Cek kalau blog korang tak ada, ya?

Insya-Allah, Hana akan buat segmen lagi dan terima kasih pada anda yang sudi join segmen pertama Hana ni. Sayang korang! :D

Senarai Peserta

nota comel : Hajatnya nak buat GA. Insya-Allah bila ada masa dan kemampuan sebab kena handle betul-betul GA ni, kalau tak jadi hangat-hangat tahi ayam aje. Peace~

6 comments:

  1. wokeyh... banyaknya yg join... chaiyo2!! selamat mereview.. hik2..

    ReplyDelete
  2. waa.. hehe
    tapi blog sandra nak private kejap.. mungkin dlm hujung minggu nee..
    sempat lagi takk akak nak buat review blog sandra.. HEHE

    ReplyDelete
  3. Cik Jannah : high five! :D

    HaniAsyira : sure do :D

    Shar : haha~ mesti :D

    Sandra : akak gantikan blog Sandra ngan org len dulu takpe.. edit cantik2 dulu ^_^

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)