Thursday, March 22, 2012

185#Ai no Kotoba ~ Selangkah Ke UiTM 2012





Petang ni nak ke rumah Najwa. Sleep over kat sana sebab esok dah janji nak pergi sama-sama ke Ekspo Selangkah ke UiTM 2012 Peringkat Negeri Kelantan. For Kelantanese yang still tak tahu, ekspo ni diadakan di Dewan Perkumpulan Perempuan Kelantan. Nak tahu info yang lebih, klik SINI.

Boleh lah nak tanya kaunselor pasal course yang Hana minat ni. Entah kenapa, rasa macam minat sangat dengan Teknologi Makanan. Kepada sesiapa yang berminat, jom pakat terjah Dewan PPK ni! 

10 comments:

  1. teknologi makanan best tu.. pernah ambik beberapa subjek pemakanan kat ukm ni.. senang je.. tp sume tu still bgantung pada minat jugak.. =)

    ReplyDelete
  2. Wahh bestnye ..Aien pown ad ,tp aien lupe bile ..Apedaa..Btw aien pown minx nak masok uitm jugak

    ReplyDelete
  3. Wahh.. akak nak masuk UiTM yerr? sama macam kakak saudara saya la macam tu. hehehe. Good luck yerr. ;9 Yeah, hidup ni mesti kena ada minat, baru kerja berjalan. Tak minat tak gune jgk kan? :D

    ReplyDelete
  4. @aisya hehe~ insya-Allah akn pilih food tech :)

    ReplyDelete
  5. @D' Black Writer insya-Allah.. sbb akak mmg x minat Medik & Engineering..

    ReplyDelete
  6. wahhh ~!
    sama lah ^^
    tapi ama pegi induk
    UITM kat shah alam tu ^^
    *tak tahu nak pilih apa :(

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)