Wednesday, March 14, 2012

164#Ai no Kotoba ~ Offline Kejap



Biasanya blogging sampai 24 jam, iya dak? Ha ha. Tapi hari ni tak boleh sebab Cikgu Naeimah minta tolong bantu junior BSM siapkan fail kokurikulum macam tahun lepas. Fail ko tahun lepas tu Hana and the geng yang buat. He he. Merasa jugalah pergi Sarawak secara free gara-gara fail ko tu. 

So, tak boleh balas shout/komen korang ASAP lah jawabnya hari ni. Kalau ada yang tag untuk contest, segmen atau GA, insya-Allah Hana akan join tapi tak janji tau? He he. See you soon *muka bajet*.

5 comments:

  1. hehhee.... slmt mjalankan tugas.. weeee!

    ReplyDelete
  2. hana, thanks alot sebab bagi komen motivasi kat blog akak..:')

    ReplyDelete
  3. bestnye g srwk..huhu...akak ikut suami bljr jrdan..just suami..akak blk bln8 ni sambung bljr kt usim lg..xhbs bljr lg..dlu diploma kt unisza 3 thun...jwb soalan x tu?hihi

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)