Friday, March 2, 2012

130#Ai no Kotoba ~ [Freebies] Dream High Image For Scroll Up


Teringin nak beri freebies lagi. Tapi, kalau nak bagi header, Hana tak ada banyak masa. So, terfikir nak bagi image untuk scroll up korang. Agak sama dengan Hana punya, nak tau nama dia? Dream High! He he. Cuma yang Hana punya tu font lain, yang ni pula nampak agak gegurl. Maybe boys tak sesuai nak guna. Tapi, rasa-rasanya tak ramai blogger lelaki yang guna Scroll Up Button kan? Ada lapan warna semuanya. So, dipersilakan ambil pada sesiapa yang terkenan di hati ^_^

Link : http://i.imgur.com/6lm9O.png

Hope korang suka :D Daa~

3 comments:

  1. ditag

    http://fafazira.blogspot.com/2012/03/contest-awesome-photo-by-cik-kira.html

    ReplyDelete
  2. Cik Nur : thanks ^_^ Hana buat yg simple aje

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)