Thursday, March 15, 2012

167#Ai no Kotoba ~ Pagi Hingga Malam 14 Mac


Kali ni entri bergambar. Gambar masa Hana ke sekolah pagi semalam. He he.

 s
 Start buat kerja. Bilik BOSS (buku teks) dah jadi bilik gerakan BSM Maher~ gara-gara Cikgu Naeimah guru penasihat SPBT jugak

 mee kari dan KFC~



 on the way nak ke rumah Faisal.. sawah comeyyyyy~ XD

 tak tahu nak posing camne.. peluk aje lah lengan Mc Lyn ni =.=


 Jangan salah faham dengan Mc Lyn dan Bobbie ni! Dua orang ni memang kureeeng sikit kepalanya. Kat rumah Faisal.



Memang best even sampai rumah pukul 9 malam. Cikgu yang hantar. Tak jadi nak pergi Tutti sebab dah lewat sangat. Hu hu. Tak apa, sejak kenal cikgu ni memang dah banyak yang cikgu belanja kitorang. Tutti lah, ajak pergi shopping raya lah (part teman shopping raya ni Hana aje), makan bakso lah. Memang banyak. He he :D

nota comel : Dua minggu lepas Cikgu Naeimah janji nak bawak ke Rantau Panjang, jalan-jalan kat sana tapi terpaksa cancel sebab cikgu dan Hana masing-masing ada kerja. Dalam kereta semalam cikgu tanya " Bila nak jadi pergi Rantau Panjang ni Hana?" And I was like " Saya on aje. Tapi cikgu tak payah bawak Mc Lyn lah." Terus bertempik budak tu sebab nak ikut. Cikgu pun terus ketawa. He he :D

7 comments:

  1. wahhh :) rajinnyer dia.
    hehehe nice posing :P
    cantik awak ^^

    ReplyDelete
  2. ehhehe.. best kan dpt jalan2.. hekhek..

    ReplyDelete
  3. Untung dpt cikgu baik mcm ni kan..

    ReplyDelete
  4. ohoo... lawa scenery sawah... xpernah g sawah... hahaa

    ReplyDelete
  5. Dfiqa : haha.. serius sya x reti nk posing gamba XD

    Aisya : mesti~ hehe :D

    Nadya : alhamdulillah :D cikgu mmg baik!

    Shar : sawah comeyyy XD suka tgok scene sawah dlm TV

    ReplyDelete
  6. wah kat mana sawah2 tu hana?? bestnya rumah dikelilingi sawah!!

    ReplyDelete
  7. Cik Jannah : kat area Bunut Susu, Pasir Mas.. tenang dan damai je.. time ni otw nk ke rumah kawan :D

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)