Tuesday, March 13, 2012

162#Ai no Kotoba ~ Demam Detective Conan :O


Hah? Demam Detective Conan? Apa maksudnya tu? Ha ha. Sebab dah banyak hari tengok Cex Ah, Detective Fiqa dan Shar90 shout dan post entri pasal Detective Conan, Hana sendiri terkena tempias demam mereka. Mana taknya, DC ni salah satu manga dan anime yang jadi all time favourite, tau?

So, korang bertiga janganlah gelak pulak kalau lukisan ni tak menjadi. Dah lama sangat tak melukis. Tangan pun jadi keras semacam aje. He he.

The real pic~

Nak tengok lepas dilukis? Jangan gelak. Okey?
 .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
V

 
Korang dah janji jangan gelak kan? Hu hu. Itu pun tak leh nak erase yang salah sebab Hana bantai guna pen hitam aje. Saya budak miskin pensil. Ada sesiapa yang nak sedekahkan?

nota comel : Rindu betul nak melukis. Dah lamaaaaaaaaa tak melukis sampai jadi camni. He he :D

15 comments:

  1. hahahahahaha . . .
    eh eh tak gelak , batuk batuk , huk huk huk ;D
    main main je :)
    btw nice lukisan tu daripada saya yang lukis orang lidi pun senget . hehe

    ReplyDelete
  2. wahhh cantiknyerr !!!! :D terharu sy tgk hahaha cantik sgt2 :D

    ReplyDelete
  3. Hani : thanks Kak Hani.. dh lama x melukis ni :)

    Aiskrim Coklat : ha! ha! battuk la batuk! sumbat ais krim dlm mulut kang :D

    DFiqa : thanks Fiqa.. hehe.. susah gak nk lukis diorang ni.. huhu.. tu pun Hana x tiru semua

    ReplyDelete
  4. hahaaa... sweetnya lukisan dia... dah okay laa ni,,,sbb dah lama tinggal... hehee :)

    ReplyDelete
  5. Shar : haha.. okey la tu dr org lidi.. hehe

    ReplyDelete
  6. comel la. . suke tngok ran tu. .hehe

    ReplyDelete
  7. Syamira : hehe.. thanks ^_^ Ran & Shinichi sgt comellll XD

    ReplyDelete
  8. lukisan ran tu jadi .. comel ^ _ ^
    syah pon da lame tak melukis ..

    ReplyDelete
  9. comel laa... :D hoho :D teruskn usaha.. sokong hanna.. hekhek,, :D

    ReplyDelete
  10. heheh cantik ggmbar lukis tu
    ^^

    ReplyDelete
  11. santekkkkkkkkkkkk. berbakat besor ni. ;)

    ReplyDelete
  12. menjadi juga tu. cuma mata je. tapi still ada rupa juga. handal la! wah3. usaha tangga kejayaan :)

    ReplyDelete
  13. sgt suke detective conan. cantik. lagu tema die pun best. :))

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)