Saturday, March 31, 2012

202#Ai no Kotoba ~ First Watermark & Doodle From Apit


Asyik post entri yang relate to contest, GA and segment aje. Nampak gaya macam nak buat satu blog just for GA dan adik beradik dia. Nantilah bila rajin sikit. Semalam sedaplah dok chatting dengan kawan-kawan. Lepas tu tengok gambar kawan Hana. Rajinnya letak watermark! Then dia kata " Hana buatlah watermark. Syikin tunggu untuk di-tag" and I was like " OK. Tunggu tau". Kiranya ni first watermark sepanjang Hana hiduplah ni. Ha ha. Satu watermark yang simple.


Comel tak? He he. Sebenarnya watermark ni Hana ubah daripada doodle yang dapat daripada Abang Apit. Alaa, daripada Segmen : Saya Suka Doodle tu lah. Dah lama dapat, sebelum Abang Apit buat siri kedua lagi cuma baru sempat nak post. Bukannya apa, minggu ni from Sunday to Thursday, sibuk aje memanjang. Nak buat entri pasal kesibukan tu tapi tunggulah dulu. Ha ha.

Doodle asal :)

Watermark ni Hana nak letak pada gambar peribadi and my felt pictures! Sila tengok ya pada yang sudi. Ha ha.

                                                


Comel tak? K, Hana tau tak comel macam korang punya *ayat tak boleh blah*. Ha ha. Untuk sesiapa yang tak ada watermark lagi dan suka edit gambar, korang patut ada satu! Hana guna Photoscape. Memudahkan kerja nak letak watermark. He he.

3 comments:

  1. join saya punya GA pulak :D

    http://ajamoppical.blogspot.com/2012/03/ajamoppicals-1st-giveaway-last-song.html

    ReplyDelete
  2. ali xreti la gune photoscape. ali pandai photoshop je. :)

    ReplyDelete
  3. @Ali Jasniterer la tu :D Hana tak pandai pun guna photoshop

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)