Tuesday, March 13, 2012

160#Ai no Kotoba ~ Dia... 555


Dia... 555? Apa maksudnya? Ala, korang faham-faham ajelah. Entri ni khas untuk follower Hana yang ke 555! Comel kan nombor tu? Nak buat entri untuk si 500 bertuah, tapi tak sempat. Tak apalah, kita terus dengan blog review si dia.



Nama si tuan punya blog ni Syahirah. Korang jangan segan silu nak blogwalking ke blog dia. Sama-sama berkenalan sesama blogger, tak gitu? Klik aje pada header Just Be Yourself yang comel tu atau klik SINI.

nota comel : Peserta segmen Hana dah nak cecah 150 orang. Alhamdulillah, syukur dapat sambutan. Walaupun banyak sangat blog yang kena review, janji tetap janji. Hana mungkin akn review 5,10,15 blog sekaligus. Tapi, akan jadi sticky post 24 jam tau? Sebab ada plan nak buat GA lepas ni. Insya-Allah, akan diumumkan balik bila Hana dah confirm dan nak cari sponsor yang sudi ^_^

4 comments:

  1. wahhh,, ramainya yg join segmen dia..

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum :) terima kasih review my blog ^ _ ^ appreciate it.
    jasamu dikenang ;)

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)