Friday, March 16, 2012

169#Ai no Kotoba ~ Finding Solace





Masa-masa camni memang buat aku rasa nak pergi ke tempat-tempat macam ni. A great escape to find solace. Dah banyak yang aku pendam selama ni even nampak simple and remeh temeh. Semuanya salah aku kan? Salah aku sebab degil, salah aku sebab tak dapat buat banyak perkara, salah aku sebab tak dapat puaskan hati semua orang dengan perangai aku. Kan?


3 comments:

  1. best kan klau boleh pergi tmpat mcm tu.. tenang je

    ReplyDelete
  2. huhu..dear, kite xkan mmpu nak puaskn hati semua org sbb nobody is perfect..Ketidaksempurnaan adalah sempurnanya seorang manusia...Apa yang kite leh buat, be the best!

    ReplyDelete
  3. Aisya : tempat camni mmg cantik! suka sgt tengok :D

    Ayumi : thanks Kak Ayu :D feeling better right now ;)

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)