Saturday, March 3, 2012

127#Ai no Kotoba ~ Ada Sesiapa Nak Lomo Aqua Pix FREE?


Woo... laju aje korang semua ya bila nampak perkataan FREE tu? Si comel Lomo Aqua Pix ni memang super gorgeous okey? Ramai sangat kawan Hana suka cerita pasal si comel ni. Tipu? Manaaa adaaa. Hana tak pernah tipu lah *kay, tipu* Ha ha. Cuba korang tengok kat bawah ni, tak terpegun dengan kecomelan mereka? Serius korang tipu kalau tak suka dengan kecomelan mereka! He he :D



Okeylah, cukup sudah Hana merapu. Kita balik pada post title kat atas tu pulak. Ada sesiapa nak Lomo Aqua Pix yang comel ni secara FREE? Buka mata anda luas-luas ya? Secara FREE, F-R-E-E which means PERCUMA! Kalau korang nak, sila lihat kat bawah.


Nampak gambar yang awesome ada Eiffel Tower tu? Yang ni Give Away yang Cik Miraa Hussin tengah buat sekarang ni. Sesiapa yang berminat, bolehlah mencuba nasib. Nak join? Sila klik SINI. Lepas tu, sambil-sambil korang online Facebook, bolehlah klik SINI pulak. Jangan risau, bukan Churp Churp, bukan fan page semua tu. Cuma nak mintak kerjasama korang aje. 

Korang baik kan? Kan? Kan? Kan? *puppy eyes* Klik lah SINI sambil-sambil online Muka Buku Tu~

15 comments:

  1. Fiqa : join la ^_^ mana tau ada rezeki, kan?

    ReplyDelete
  2. pupel pun minat lomo tapi tak beli pun. gud luck :)

    ReplyDelete
  3. Pupel : Hana x join pun.. cuma promote sbb jd sponsor ^_^

    ReplyDelete
  4. hehe.. macam best je.. ^^

    first time datang sini..and follow... ^^

    ReplyDelete
  5. cute gambar kucing tu...
    good luck hana.... :)
    Sy klik like jer ye.. hehehe

    ReplyDelete
  6. Masz : thanks klik Like untuk gamba tu ^_^ hana x join pun, cuma promo sbg sponsor hadiah GA ni :)

    ReplyDelete
  7. nak pakai lomo kena pandai guna baru gamba cantek hehe..

    murh je lomo nie..

    ReplyDelete
  8. oleh kerana sy join contest ni,sy sudah pun follow awk. :)

    ReplyDelete
  9. salam..
    berminat utk beli domain utk blog ni tak?

    cth

    www.nama domain yg dipilih.com


    if berminat blh email ,sms or call saya ye

    email : sales@nahrinet.com

    hp : 019 979 7070

    thanks

    ReplyDelete
  10. rasa nk join la...nak kamera tu.. huhuhu.

    ReplyDelete
  11. ingatkn btol2 g le tour eiffel :)

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)