About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Saturday, March 3, 2012

132#Ai no Kotoba ~ Segmen : Aku Ada Blog


Selamat pagi Malaysia! Amboi... semangatnya. Okeylah, terasa nak ber-segmen bagai so mari kita pakat join segmen ni!






Nama samaran masa blogging : Haruno Hana *panggil Hana ajeee~*
Nama blog : Haruno Hana *yeah! that's me!*
URL : http://haruno-hana.blogspot.com/
Usia blog : Tambah tolak kira, 3 tahun 6 bulan *baru aktif blogging lepas SPM*
Done! Nak join? Klik aje banner comel tu ^_^ 

Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

12 book page(s) ♥:

Hanamiko Sakura said...

ganbatte hana-chan ^^

EYFAalias said...

2tahun dah? lamanyaaa~

Haruno Hana 하나 said...

EYFA : yes ^_^ cuma dulu fokus untuk novel aje so x aktif kt blog ni.. aktif kt blog e-novel :) since September 2009.. before PMR

ieda said...

gud luck dikk
dah lama x joint segmen2 nie .. huhuh mood x der lahh

Haruno Hana 하나 said...

ieda : hehe~ thanks sis ^_^

::CIK LYNN:: said...

slmt bsegmen...=)

Cik RoSs said...

thanx join.

happy blogging~~

Uzumaki Nasake said...

aku dah agak nama blog engkau gerenti ada di segmen-segmen mana2 blog di malaysia nie.... hehehehe

puteri nur afiqah said...

dari segmen yg sama... sudah follow..
sudi2 la ke blog saya...

http://princessdiaryme.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

^_^ happy blogging....

charmyiex said...

salam kenal
singgah dari segmen yg sama...follow awak..


http://charmphoenix.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

Patrick Star said...

Hai! Datang dari segmen sama. Salam kenal..

--> Blog Rilek-Rilek <--

nabila faryzza said...

salam kenal,
datang dari segmen yang sama.
selamat berblogging :)

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)