About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Saturday, March 3, 2012

133#Ai no Kotoba ~ Teringin Nak Buat GA. Pendapat Korang?


Selamat malam! Syoknya duduk atas katil sejuk-sejuk macam ni. Hujan sejak awal Subuh tadi lagi. Hujan, berhenti, hujan, berhenti and so and so. Cuaca sejuk lagi ni even Inche Hujan dah berhenti. Say Alhamdulillah, hujan kat rahmat-Nya? Chill~





Sekarang ni memang musim Segmen dan Give Away kan? Bukak blog ni ada segmen, bukak blog ni ada GA. Pendek kata, newbie pun organise segmen dan GA jugak even baru kenal dunia blogging. Bila tengok rakan-rakan bloggers buat segmen dan GA, terasa nak try buat juga. Cuma mungkin tak sampai seru lagi. Ha ha.

Sekarang ni dah start bisnes kecil-kecilan Hana. Nak tau bisnes apa? Nak tau? Felt craft! Seriously Hana dah tangkap chenta dengan dunia felt craft. Like I mentioned before, I love sewing more than cooking. Hana suka buat kraf yang comel-comel ni even mungkin tak nampak comel pada orang lain.

Insya-Allah, kalau bisnes ni stabil dan ada orang sudi nak jadi sponsor untuk GA Hana, Hana akan buat GA. Apa pendapat korang kalau Hana organise satu GA? Ada sesiapa yang nak join tak? Takut-takut tak dapat sambutan aje. He he. 

p/s : first time jadi sponsor.. nak join? klik SINI ^_^

Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

5 book page(s) ♥:

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

buat la..kita sokong..^_^

suhazwani said...

hai.nak buat GA? buatlah, wani nak join.hehe.kalau perlu, jadi sponsor pon boleh kalau x bz:DD

Haruno Hana 하나 said...

Kaisara : thanks sis.. tp mungkin bukan dlm masa terdekat ni :)

Suhazwani : insya-Allah.. bergantung pd keadaan.. kalau Hana buat, Hana akn tanya Wani nk jadi sponsor ke tidak.. insya-Allah ^_^

suhazwani said...

okey ;))

shera said...

buatlah !

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)