About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Monday, March 19, 2012

177#Ai no Kotoba ~ Segmen Ditutup



Alhamdulillah, berjaya juga segmen pertama Hana ni. Macam yang dijanjikan, Hana akan start review blog mulai esok. Memandangkan peserta pun dah mencecah 156, Hana akan review 13 blog dalam masa sehari. But don't worry. Sebab Hana akan buat sticky post 24 jam untuk setiap kali blog diriview. Setiap blog juga akan tersenarai dalam bloglist Hana. Cek kalau blog korang tak ada, ya?

Insya-Allah, Hana akan buat segmen lagi dan terima kasih pada anda yang sudi join segmen pertama Hana ni. Sayang korang! :D

Senarai Peserta

nota comel : Hajatnya nak buat GA. Insya-Allah bila ada masa dan kemampuan sebab kena handle betul-betul GA ni, kalau tak jadi hangat-hangat tahi ayam aje. Peace~

Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

6 book page(s) ♥:

cIk JanNah said...

yeayyy!!

aku HaniAsyira said...

wokeyh... banyaknya yg join... chaiyo2!! selamat mereview.. hik2..

shar90 said...

buat GA ajak saye... hehee

Sandra said...

waa.. hehe
tapi blog sandra nak private kejap.. mungkin dlm hujung minggu nee..
sempat lagi takk akak nak buat review blog sandra.. HEHE

Haruno Hana 하나 said...

Cik Jannah : high five! :D

HaniAsyira : sure do :D

Shar : haha~ mesti :D

Sandra : akak gantikan blog Sandra ngan org len dulu takpe.. edit cantik2 dulu ^_^

Sandra said...

hehe.. thanks akak

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)