About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Friday, March 23, 2012

184#Ai no Kotoba ~ Blog Review 3 - Jom Blogwalking!


Sesi ketiga! Sesi keempat mungkin tak dapat diteruskan untuk sementara waktu sebab Hana akan sleep over kat rumah kawan. Kalau line kat rumah dia laju, segmen ni akan diteruskan seperti biasa. Bukannya apa, last time pergi rumah dia, line memang ada prob. Bergantung pada keadaan lah, okey? Jom terjah blog mereka!





1. Header yang simple but nice.
2. Loading dah cepat.
3. Ada Follower Widget, bagus! (Sekarang pengguna Blogskins dah tak boleh letak Followers Widget kan?)
4. Blog yang comel~~ XD



1. Blog yang simple tapi comel! :DDD
2. Susunan widget nampak agak tidak kemas. Boleh diperbaiki lagi :)
3. Font kat post cam terlampau kecik.
4. Loading dah cepat!


1. Suka sangat dengan blog ni sebab nampak comel dan kemas!
2. Header yang comel!
3. Tak tau nak kata apa lagi. Teruskan blogging dengan blog yang comel ni ya? :DDD


1. Header yang comel :DDD
2. Blog yang simple dan okey.
3. Susunan widget dah okey.
4. Loading yang cepat.
5. Blog Archive untuk Fakta Negara tu patut guna scroll bar. Nampak lebih kemas. Kalau nak, tuto SINI.


1. Header yang comel!
2. Loading cepat.
3. Widget tak banyak, sebab guna Blogskins kot?


1. Blog hijau yang comel!
2. Widget untuk Followers patut letak kat area atas, senang sikit orang nak cari.
3. Shoutbox pun patut letak kat area atas sikit. Letak bawah Music Widget pun dah okey.
4. So far, blog yang comel ;)


1. Loading cepat. 
2. Patut bahagikan widget antara kedua-dua sidebar sama banyak. Baru nampak tak berat sebelah :)
3. Music Widget patut letak kat area atas, senang kalau blogger lain nak pause kalau mereka nak.
4. Template yang comel.


1. Penggemar biru macam Hana eyh? Blog biru yang comel!
2. Susunan widget dah okey. Mungkin Blog Archive untuk Antique tu guna Scroll Bar untuk nampak lebih kemas dan menjimatkan ruang. Kalau nak, tuto SINI.
3. So far, semua okey.


1. Pengguna template lama eyh? o.O
2. Susunan widget dah okey, tapi nampaknya widget terlalu banyak.
3. Loading yang cepat!


1. Header yang comel!
2. Template comel!
3. Loading cepat.
4. Susunan widget dah kemas. Good job! :D


1. Header yang comel hoookay? Suka doodle tu!
2. Loading cepat!
3. Satu lagi Blogskins yang comel ^_^


1. Blog dengan header dan template yang comel.
2. Loading cepat.
3. Blog ni dah okey.


1. Header yang nampak cool dengan words tu.
2. Banyak sangat widget kat sidebar. Tapi susunan widget dah okey.
3. Blog Archive untuk Eyqa Created Her Momentous tu patut guna Scroll Bar untuk jimatkan ruang dan nampak lebih kemas. Kalau nak, tuto SINI.

SENARAI PESERTA

Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

12 book page(s) ♥:

zizie said...

thanx hana :)

Kamsiah said...

rajinnya cik adik ni review blog kekawan...promosi percuma tu

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

Ok, jom terjah mereka!

AMALINA YAAKUB said...

ehhh header sy terlekat hehehe ! thanks hana awak pun slmat berblogging okey chaiyok chaiyok yah... ur blog pun nice lagu best la..

Teenager Housemaid said...

wahh..pas ni senang nak blogwalking ni..:D
nanti nak terjah .:DD

Nurul Amanina said...

akak, sy bukan pakai blogskins. ehehehe, tapi terima kasih ya. ILOVEYOU :)

D' Black Writer said...

Jom terjahh !! hahaah :D

shameel Iskandar said...

nanti saya terjah blog diorg.

Siti Nurhuda Husna Zulkarnain said...

Salam. Hai Hana! Follow blog kamu~ =)

Huu tak sempat nak join segmen kamu.

cIk JanNah said...

selamat meriview dan selmat di-ri-view
:)

arasewel said...

Thankyou sangat sebab sudi review. okay, nak buat scrol bar la. hehe

qiE said...

okay, tq hana review k =)

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)