Sunday, June 2, 2013

480#Ai no Kotoba ~ [Freebies] Scroll Up Button - Tulip


Hari ni rasa nak beri freebies pula :) Kali ni nak beri freebies untuk scroll up button image. Nampak tak kat sebelah bawah blog Hana tu? Bentuk tulip kan? Haa.. Nak beri freebies macam tu lah :)

Sila sila kepada sesiapa yang berkenan :) Klik pada gambar atau word kat bawah tu untuk dapatkan link.









Semua button ni saiz 80x80 :) Yang Hana guna di blog ni rose colour :)

Till then.
Wassalam.

6 comments:

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)