Wednesday, June 12, 2013

503#Ai no Kotoba ~ Kenapa Banyak Sangat Scheduled Posts?

*scheduled post*


Kenapa banyak sangat scheduled posts untuk bulan ni?

Sebenarnya, scheduled posts ni Hana buat untuk hidupkan blog aje. Macam tak best tengok blog tak ber-update berhari-hari. Sekarang ni Hana dah mula technical training selama dua bulan, nak blogging dan blogwalking macam selalu tak bolehlah.

Line Celcom kat kawasan sini teruk sangat, kawan-kawan yang guna Celcom semua kena pandai cari line. He he. Dahlah Hana guna broadband Celcom. Memang susah sikitlah nak online bagai :)

Tapi scheduled posts ni Hana banyak buat entri pendek aje. Tak larat nak buat entri panjang banyak-banyak dalam masa yang singkat. Cukuplah dapat pastikan blog tak bersawang.

Till then.
Wassalam.

10 comments:

  1. oh busy yer...patutlah senyap jer adik akak yang sorang ni... he hehe...takper ...bila ada masa blogging yer...

    ReplyDelete
  2. hehe.. xpe hana ^^v nnti ada masa leh bw ^^ n buat entri pnjg2 :)

    ReplyDelete
  3. good luck hana! bgus jugak teknik menghidupkan blog ni ekkk..haha! =)

    ReplyDelete
  4. insya-Allah akak akan jenguk blog hana selalu.. :D

    ReplyDelete
  5. hargai masa busymu...hehhhe..

    ReplyDelete
  6. ckj pun kadang2 wat autopublish.. hehehe..

    ReplyDelete
  7. takpe.. buat mana yg mampu.. =)

    ReplyDelete
  8. haha..kita dah cuba tak update dalam seminggu mmg bersabar aja la..tangan dah gatal..huhu..

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)