Thursday, June 6, 2013

492#Ai no Kotoba ~ Packing Packing



Dah beberapa hari Hana sibuk dengan kerja packing barang aje. Insya-Allah malam ni akan bertolak ke Kajang. Pergi dengan mama, abah dan Neesa aje. Adik-adik yang lain tinggal kat rumah, sekolah pun dah nak mula balik.

Kami pergi dengan kereta api sebab abah tak familiar dengan jalan di sekitar Selangor dan KL, takut sesat pula. Insya-Allah akan bertolak sekitar pukul 7 malam dan sampai 7 pagi keesokan hari. Lepas tu akan terus ke rumah Che Long, boleh kata abang dua pupu dengan Hana kot. Memandangkan Che Long dengan family tinggal di Kajang, senang sikit kalau ada apa-apa :)

Che Long pun kata dekat aje stesen kereta api dengan rumah dia. 

Doakan Hana semua :) Excited + nervous ni! Tak sangka hari Sabtu ni dah mula technical training :)

Till then.
Wassalam.

nota : Dalam proses menaip scheduled posts untuk hari-hari mendatang :P He he.

7 comments:

  1. nnt 2nd month training dah stat puasa. blk kg nnt terus smbut raya la kan.

    Gudluck Hana :D

    ReplyDelete
  2. Morning yang... refer to ur query, beza we here dengan Malaysia is 6 hours, Amsterdam the same. So, kalau Malaysia 3pm sini 9pagi. Kami lewat terkedek2 kejar Malaysia hihihi.

    ReplyDelete
  3. gud luck akak.. all the bestt~! ^^

    ReplyDelete
  4. smga bjya hana!! take care :).. doa utk mu :)

    ReplyDelete
  5. selamat berpraktikal hana.. :D

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)