Sunday, June 9, 2013

499#Ai no Kotoba ~ Kenapa Saya Suka Ber-blog?

*scheduled post*


Kenapa saya suka ber-blog? Hana percaya, tentu setiap orang punya alasan yang berbeza berdasarkan pendapat masing-masing :)

Hana suka blogging sebab :

  •  Dapat jadikan sesuatu sebagai medium penceritaan Hana, sebab malas nak tulis diari jadi Hana buat satu blog untuk diri sendiri :)
  •  Dapat ramai kenalan baru! Walaupun hanya kenal bloggers di alam blogging ni, tapi ukhwah yang terjalin tu berharga seperti mana hubungan dengan kawan-kawan di sekeliling. Walaupun hanya kenal di alam blogging, hubungan sesama bloggers juga perlu dijaga. Jangan sampai ada permusuhan antara bloggers.
  •  Dapat baca banyak cerita menarik! :D Pengalaman hidup seseorang tidak sama dengan individu yang lain, jadi melalui blogging juga Hana dapat tahu suka duka hidup seseorang. Ayat tak boleh blah part suka duka tu :P He he. 


Itu aje kot yang dapat difikirkan buat masa sekarang. Apa yang penting, Hana memang enjoy sangat blogging ni. Terima kasih kepada rakan bloggers yang lain :) Insya-Allah, sama-sama kita keep on blogging ya?

Till then.
Wassalam.

8 comments:

  1. Wahh.. Sebab azwa berblog pon lebih kurang sama macam Hana. Dan blog pon dah merupakan sahabat kedua azwa sekarang..hahaha.. >_<

    ReplyDelete
  2. betul tu hana.. pengalaman hidup yang paling beharga.. happy blogging.. :D

    ReplyDelete
  3. Hana, jom join GA.
    Aina tag Hana xpe kan.

    http://chenta-taugeh.blogspot.com/2013/06/omg-first-giveaway-by-qaisyara-raihana.html

    ReplyDelete
  4. suka duka dikongsi bersama, ngeeeee.

    ReplyDelete
  5. Salam singgah. Jiha pun ada sebab sendiri kenapa berblog. Sebahagiannya sudah pun ditulis. Studioous.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. stiap org punya pengalaman y berbeza.. sonok je baca ^^

    ReplyDelete
  7. baca blog org macam kita berada di dunia yang lain kan?

    ReplyDelete
  8. betul juga..hehe..cerita personal..tapi kena tapis2 juga..hoho..

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)