Monday, June 3, 2013

485#Ai no Kotoba ~ Bilik Tidur Yang Comel :)


Hana memang suka stalk page Interior Designing untuk tengok gambar-gambar interior designing yang menarik dan superb x) He he. Jom tengok contoh dekorasi di bilik tidur. Untuk bilik perempuan aje ni :P











Hana paling suka yang nombor satu dan empat. Menepati cita rasa :) He he.

Dalam mimpilah nak dapat bilik tidur macam ni. Ha ha. Tak apa, kalau dah kerja insya-Allah boleh decorate bilik tidur macam ni. Kan?

Korang suka yang mana satu? Pilih jangan tak pilih :) He he.

Till then.
Wassalam.

12 comments:

  1. untuk perempuan mmg sesuai sgt desgn bilik mcm 2 :) nmpak cumil je

    ReplyDelete
  2. cantikkk... suka smua la... ekkekek :))

    ReplyDelete
  3. sungguh akak jatuh cinta dengan kesemuanya... *_^

    ReplyDelete
  4. suka tengok yang ada tangga tu. kat atas tu mcm untuk personal je kan.. hehe sesuai untuk bilik yang kecik.

    semua cantik lah.. bestnya kalu dapat bilik besar

    ReplyDelete
  5. hihihi,comel nye,but nina suke hello kitty.kan best kalau dapat bilik full dengan hello kitty

    ReplyDelete
  6. chomelnyeee !!! suka yang bilik akhir tuh :)

    ReplyDelete
  7. Saya suka , saya suka ! Yang warna pink polkadott tuuu ^^ Comellll >.< *Bilaaa la boleh dpt blik camtuu kann ?

    ReplyDelete
  8. geramnye tengok bilik tidur macam ni.. nak sangat . hikhik

    ReplyDelete
  9. semuanya comel... alamatnye kalau dapat bilik tidur macam nie, memang tak keluar dari biliklah... ^^

    ReplyDelete
  10. wah2.kalau la dapat salah satu bilik tu.. bahagianya hidup.tenang je kn.hihi..

    ReplyDelete
  11. kalaulah dapat bilik macam ni, memang taknak keluar bilik! hehe. mimi pilih number 2, unik sikit ;)

    ReplyDelete
  12. kita pun suka stalk2..hehe.. lagi2 bab2 design2 nie..memang best sambil2 berangan tak hingat..hehe..kita suka bilik yang ada tingkap luas n boleh lepak2 macam gmbar nom 8 tu..

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)