Sunday, June 2, 2013

481#Ai no Kotoba ~ 11 Things About Me | Zyra


Rasanya ini kali keempat kot Hana buat entri 11 Things About Me ni. He he. Dah lama Zyra tag, tapi hari ni baru sempat nak buat entri. Hana cuma akan jawab soalan Zyra aje ya? He he. Malas nak ikut peraturan banyak-banyak.

Soalan Zyra :
  •  Adakah awak seorang Kpopper?
  •  Suka group Kpop yang mana satu?
  •  Pakai handphone model apa?
  •  Suka boyfriend/girlfriend yang macam mana?
  •  Suka Justin Biebier atau One Direction?
  •  Apa hobi awak?
  •  Apa kereta idaman awak?
  •  Manja dengan mak atau ayah?
  •  Duit belanja time sekolah berapa ringgit?
  •  Suka dengar lagu apa?
  •  Ringtone SMS lagu apa?

Jawapan Hana : 

  •  Yes.
  •  TVXQ. Tak kisahlah HoMin atau pun JYJ. Mereka tetap TVXQ.
  •  Samsung Galaxy Y.
  •  Yang setia, kuat beragama dan betul-betul serius dengan Hana. Meaning, kalau dah berkenan terus jumpa parents.
  •  One Direction.
  •  Blogging, menulis, tengok anime, melukis dan membaca novel atau komik.
  •  Suzuki Swift warna putih.
  •  Dua-dua sebab mama dan abah sama-sama sporting.
  •  Hana duduk asrama since Form 1 sampai Form 5. Adalah dalam RM 30 - RM 40 seminggu.
  •  TVXQ, JYJ, Westlife, Backstreet Boys, Boyzone. Lagu-lagu anime juga. Jangan tanya Hana pasal lagu Melayu lama atau baru. Sikit aje yang ada dalam playlist. Yang betul-betul best dan bermakna aje.
  •  Piano.

Done jawab :) He he. Nak buat entri lain pula. Rushing x)

Till then.
Wassalam.

2 comments:

  1. sehari sudah berapa entri dah Hana..haha..rushing rushing

    ReplyDelete
  2. hehhee...tak sangka hana nak jawab soalan zyra..
    btw thanks ok... :)

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)