Saturday, June 15, 2013

506#Ai no Kotoba ~ Ber-anime Sepanjang TT


*scheduled post*

Dalam entri INI, Hana list-kan senarai stok tambahan untuk anime kan? :P He he.

Setakat ni yang dah habis ditonton ialah :


Katekyoushi Hitman Reborn



Psychic Detective Yakumo


Dalam proses ditonton :


Tonari no Kaibutsu-kun

He he :D

Nanti Hana buat review ^^

Till then.
Wassalam.

nota : Kepada sesiapa yang ada tanya di mana Hana tengok anime, Hana tengok di animeultima.tv . Bukan tengok, Hana just play video di situ untuk download dengan Real Player Downloader ;)

12 comments:

  1. http://chenta-taugeh.blogspot.com/2013/06/my-1st-giveaway-by-hathirah.html

    hana di tag :)

    ReplyDelete
  2. dah lama tak layan ni,dapat sekali best jugak ni

    ReplyDelete
  3. Ehh ehh , kenapa gelap semacam aja nie.. salah masuk blog kak Hana Ke ? ?errmm..

    *dah start kuliah , tak ada dah istilah tengok tb nie kak.. :(

    ReplyDelete
  4. wahhhuhuhu..minat betol hana dgn anime ye :) fanatik btol ni..

    ReplyDelete
  5. klau guna idm lagi senang hana.. real player ni mcm leceh sikit.. :)

    ReplyDelete
  6. berminat plak ngan citer detective yakumo tu... hee
    best tak? xD

    ReplyDelete
  7. jom tengok list anime chart summer kat sini :D
    http://justlittlehappiness.blogspot.com/2013/06/anime-chart-summer-2013.html

    ReplyDelete
  8. http://chenta-taugeh.blogspot.com/2013/06/menang-duit-raya-dari-cikpuan-zeera.html

    hana di tag;)

    ReplyDelete
  9. tak sabar nak tggu hana review anime ni.. hari tu cadang nak tgk cerita Psychic Detective Yakumo best x cerita nya?

    ReplyDelete
  10. @Cik Kay Jue tengok la :D best! hehe.. hajat nak buat review, cuma tak sempat lagi

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)